"ANNE! BABA! TUT ELLERİMDEN ÇOK GEÇ OLMADAN"

Artvin’de, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu “Bağımlılıkla Mücadele” konferansı düzenlendi.

SAĞLIK 7.04.2018 20:12:56 60 0
"ANNE! BABA! TUT ELLERİMDEN ÇOK GEÇ OLMADAN"

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Bağımlılıkla Mücadele Konferansı 180 Derece Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Uğur Eleman, Isparta Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkan Yardımcısı Yaşar Erbil’ in sunumlarıyla Artvin Gençlik Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Bağımlılıkla Mücadele Konferansına Vali Yardımcısı Adem Başoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, İl Müftü Vekili Muhammet Aydın, Gençlik Merkezleri Koordinatör Şube Müdürü Latif Yılmaztürk, Gençlik Merkezi Müdürü Hayati Güneri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Artvin Gençlik Merkezi Konferans salonunda yapıldı.

Araştırmacı Yazar Uğur Eleman, bağımlılığın ne olduğu, dünya ve Türkiye üzerinde etkilerini, Çocuklarımız madde bağımlısı olmadan nasıl tedbir alabileceğimiz hakkında bilgiler verdi.

Taekwondo Antrenörü olan Yaşar Erbil, oğlunun uyuşturucu madde kullanırken verdiği mücadeleyi ve tecrübelerini anlattı. 180 Derece Bağımlılıkla Mücadele Derneği olarak gençlerin madde bağımlılığından kurtulması için yaptıkları çalışmaları uyuşturucuyla mücadelede inanç ve spor ile rehabilite yöntemlerini katılımcılarla paylaştı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI