9’ U UZMAN OLMAK ÜZERE 12 HEKİM ATAMASI YAPILACAK

9’ U UZMAN OLMAK ÜZERE 12 HEKİM ATAMASI YAPILACAK

SAĞLIK 22.10.2019 07:00:58 26 0
9’ U UZMAN OLMAK ÜZERE 12 HEKİM ATAMASI YAPILACAK

Hayati Akbaş

ARTVİN-Bakanlığın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından son açıklanan münhal kadrolara göre Artvin’e 12 Hekim ataması yapılacak.

Artvin Devlet Hastanesine 4 Uzman Hekim (Beyin ve Sinir Cerrahisi, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Kalp ve Damar Cerrahisi, Tıbbi Patoloji), Artvin Hopa Devlet Hastanesi 1 Uzman Hekim (Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon), Artvin Yusufeli Devlet Hastanesi 1 Hekim, Artvin Arhavi Devlet Hastanesi 1 Uzman Hekim (İç Hastalıkları), Artvin Şavşat Devlet Hastanesi 1 Uzman Hekim (İç Hastalıkları) Borçka Devlet Hastanesi 1 Uzman Hekim (Kadın Hastalıkları ve Doğum), Artvin Ardanuç İlçe Devlet Hastanesi 1 Uzman Hekim (Aile Hekimliği), 2 Hekim ataması yapılacak.

Artvin İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İrfan Akalın hekim atamaları ile ilgili değerlendirmelerinde; “Görevlerine yeni başlayacak hekimlerimizin ilimiz de başarılı hizmetlere imza atmalarını temenni ederim. İlimize bu kadroların tahsisinde bizlere desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Yılmaz Doruk’ a, Artvin Milletvekilimiz Sayın Av. Erkan Balta’ ya ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi arz ederim.” sözlerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI