8.SOLUNUM ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

8.SOLUNUM ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SAĞLIK 11.09.2018 06:52:09 56 0
8.SOLUNUM ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Arhavi Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen 8. Solunum kongresine profesörler, doçentler ve öğretim görevlileri katıldı.

Yaklaşık 80 kişinin katıldığı kongre Özay Otel’de yapıldı.. Dr. Mustafa Özgül’ün ev sahipliğiyle gerçekleşen kongre 4 gün sürdü.

Solunum zirvesi nedeniyle, Sürekli Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Derneği Başkanı Prof.Dr. Cemal Cingi, Solunum Zirvesi Kongre Başkanı Dr. Nihat Susaman ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen doktorlarla Arhavi Özay Otelde bir araya geldi.

Türkiye'de sekizinci, Arhavi'de ikinci defa düzenlenen solunum zirvesi nedeniyle ülkemizin dört bir tarafından gelen ve çoğu kulak-burun-boğaz uzmanı olan toplam 55 hekim Arhavi'de dört gün boyunca kendi bilgi ve tecrübelerini meslektaşlarıyla paylaştılar.

Zirveye Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu ve Belediye Başkan vekili Tahsin Kurdoğlu ’da katılarak birer konuşma yaptılar ve katılımcıları ilçelerinde konuk etmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Zirvenin son gününde Dr. Erkan Esen, Prof.Dr. Bülent Karadağ, Prof Emin Sami Arısoy, Dr. Zehra Bedir sunumlarını yaptılar. Öğleden sonraki oturumda ise Doç. Dr. Elif Altuntaş Doç. Dr. Öner Sakallıoğlu Moderatörlüğünde Dr. Ahmet Şirin, Dr. Mevlüt Okumuş, Dr Serdar Ceylan Dr Öğretim Görevlisi Buğra Bozan, Doç. Dr. Yezdan Fırat, Dr. Neslihan Sarı, Doç. Dr. Öner Sakallıoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Ayşin Nalbantoğlu sunumları ile 8.Solunum Zirvesi sona erdi.

Arhavi’de düzenlenen 8 solunum zirvesi komite Başkanı Dr. Nihat Susaman “Dolu dolu bilimsel program için Organizasyon komitesine, Sebad Derneği Başkanı kıymetli hocam Prof.Dr. Cemal Cingi ye, Kongremizin bilimsel programına destek veren tüm kıymetli hocalarıma ve Sevgili meslektaşlarıma, Kongre Başkanı olarak çok teşekkür ederim. Kongremize desteklerinden ve güzel misafirperliklerinden dolayı Kaymakamımız Sayın Hasan Ongu ve Belediye Başkan vekilimiz Sayın Tahsin Kurdoğlu ve misafirperlikleri için Arhavi halkına da teşekkür ediyoruz” dedi.

Kongreye katılanlar Mençuna ve tarihi Çifte Köprüyü de ziyaret ettiler..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI