20 yataklı Devlet Hastanesi yatırım programına alındı

20 yataklı Devlet Hastanesi yatırım programına alındı

SAĞLIK 14.06.2018 15:10:41 22 0
20 yataklı Devlet Hastanesi yatırım programına alındı

Hayati Akbaş

ARTVİN-AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, bir müjde de Kemalpaşa İlçesine verdi. Milletvekili Kışla, bir müjdeli haberi AK Parti döneminde ilçe yapılan Kemalpaşa’ya verdi. Kemalpaşa’ya ilçe yapan vekil olarak tarihe geçen AK Parti Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’nın yoğun çalışmaları sonucunda Kemalpaşa ilçesinin en önemli sağlık hizmet ihtiyacı olan 20 yataklı Kemalpaşa Devlet Hastanesi’nin yatırım programına alındığını ve projelerinin hazırlandığı müjdesi de yine AK Parti Milletvekili Kışla tarafından verildi.

Kışla yaptığı açıklamada, Kemalpaşa ilçesine ne söz verdiyseler yaptıklarını belirterek Kemalpaşa’yı ilçe yaptıkları gibi şimdi de Kemalpaşa ilçesine 20 yataklı Devlet Hastanesi’ni kazandırdıklarını belirterek hastanenin yatırım programına alındığını ve projelerinin de hazır olduğunu açıkladı. Kısa sürede gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından ihale sürecine geçileceğini belirten Kışla, Kemalpaşa ilçemize böylesi güzel bir Devlet Hastanesi yakışırdı diyerek hastanenin proje fotoğraflarını da kamuoyu ile paylaştı.

Artvin Devlet Hastanesi’ne Anjiyo ünitesinin kurulacak olması ve Kemalpaşa’ya da 20 yataklı Devlet Hastanesi’nin yapılacak olması Artvin’de büyük bir memnuniyetle karşılanırken, Artvin’in icracı vekili Kışla ’da bu büyük çabası sonucunda yaptığı bu icraatlar la bir kez daha gönüller kazanmış oldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI