17 HEKİM ATAMASI YAPILDI

17 HEKİM ATAMASI YAPILDI

SAĞLIK 22.02.2019 13:17:03 28 0
17 HEKİM ATAMASI YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Bakanlığın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından son açıklanan münhal kadrolara göre Artvin’e 17 Hekim ataması yapıldı.

Artvin Devlet Hastanesi’ne 7 Uzman Hekim ve 1 Pratisyen Hekim (Beyin ve Sinir Cerrahisi, İç Hastalıkları, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Radyoloji), Hopa Devlet Hastanesine 2 Uzman Hekim (Üroloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları), Yusufeli Devlet Hastanesi 1 Uzman Hekim(İç Hastalıklar), 3 Pratisyen Hekim, Arhavi Devlet Hastanesi 1 Uzman Hekim, (Anesteziyoloji ve Reanimasyon), 1 Pratisyen Hekim, Şavşat Devlet Hastanesi 1 Pratisyen Hekim ataması yapıldı.

Artvin İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İrfan Akalın hekim atamaları ile ilgili değerlendirmelerinde; “Görevlerine yeni başlayacak hekimlerimizin ilimiz de başarılı hizmetlere imza atmalarını temenni ederim. İlimize bu kadroların tahsisinde bizlere desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Yılmaz Doruk’ a, yoğun mesai harcayan ve birebir ilgilenen Artvin Milletvekilimiz Sayın Av. Erkan Balta’ ya, Artvin Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’ ye ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi arz ederim.” sözlerine yer verdi.

AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta ise yayınladığı mesajda; “Artvin’imize 12 si Uzman olmak üzere 17 hekim ataması yapıldı. Artvin Devlet Hastanesi’ne 7 Uzman Hekim ve 1 Pratisyen Hekim (Beyin ve Sinir Cerrahisi, İç Hastalıkları, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Radyoloji), Hopa Devlet Hastanesine 2 Uzman Hekim (Üroloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları), Yusufeli Devlet Hastanesi 1 Uzman Hekim (İç Hastalıklar), 3 Pratisyen Hekim, Arhavi Devlet Hastanesi 1 Uzman Hekim, (Anesteziyoloji ve Reanimasyon), 1 Pratisyen Hekim, Şavşat Devlet Hastanesi 1 Pratisyen Hekim ataması yapıldı.

Artvin’e ataması yapılan doktorlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI