Yeni Hoca Adem Neboğlu İlk Demecinde Ümitli Konuştu

TFF 2.lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor’un yeni teknik direktörü Adem Neboğlu takım hakkında açıklamalarda bulundu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 26.02.2021 18:00:26 138 0
Yeni Hoca Adem Neboğlu İlk Demecinde Ümitli Konuştu

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-TFF 2.lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor’un yeni teknik direktörü Adem Neboğlu takım hakkında açıklamalarda bulundu.

Genç bir takım olduklarını, inişli çıkışlı grafikler olabileceğini söyleyen Pazarlı Teknik Direktör Adem Neboğlu yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. “Ligin İlk devresinde 8 hafta çıkışlı bir seyir yakalamıştık. Devamlı kazandığımızdan nereden hatalar yaptığımız da belli olmuyordu. Ne zamanki kaybetmeye başladık. Nerelerde hata yaptıklarımız ortaya çıktı.”

Göreve geldiğinde İlk maçı için Sivasspor karşılaşmasını gittiğini ve iyi futbol oynamalarına rağmen kaybettiklerini dile getiren Adem Neboğlu, “Ardından Sakaryaspor ile evimizde karşılaştık. Benim İlk maçımdı. Karşılaşmaya iyi başladık. ilk 15 dakikada yediğimiz gol ile biraz bocalamamıza rağmen toparladık. Beraberliği yakaladık.2.yarı çok güzel oynadık. Bende oyunumuzu beğendim. İleriye dönük bana güven verdi. Bir ara 2-1 mağlup durumda iken de beraberliği yakaladık. Burada esas tehlikeli olan şey gol attın mı ve yedin mi ilk anlarda çok dikkat etmen gerekir bunu yapamadık. Uzun bir top çıktı adam paylaşmadık ve golü yedik 3-2 mağlup olduk. Çocukların emeğine yazık oldu. Sonuç bu olmamalıydı. Bir puan bizi moral motivasyon yönünden düzeltip ilerisi için daha da iyi olacaktı ama olmadı. Bu maçı unuttuk. Artık önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız. Bugün top başı yaptık. Sporcularımızla konuştuk. Nerelerde hatalar yaptıklarımızı söyledim. Tercih ve temaslı oyunlarda hatalarımız oluyor. İleride çoğalamıyoruz. Bunları bir haftada gördük. Benim sihirli değneğimi vardı ki hemen çözüm bulayım. Takımı yeni tanımaya başladım. Zorlu bir süreç başladı. Bir iki hafta sonra düzeleceğiz. Ve iyi günler bizi bekliyor.” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI