Yanıgın'dan önemli açıklamalar

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin YANGIN yarın başlayacak olan akademi ligi öncesi açıklamalar da bulundui.

PAZARSPOR-RİZESPOR 12.09.2014 15:19:11 15 0
Yanıgın
Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın yaptığı açıklamalarda;

'Değerli sporseverler, sevgili Pazarsporlular, genç sporcularımız ve onları yetiştiren değerli ebeveynleri;

Yaklaşık iki yıl aradan sonra yeniden katılacağımız Coca-Cola Akademi ligleri bu hafta oynanacak maçlarla başlıyor. Öncelikle hepimize hayırlı olmasını ve sakatlık yaşanmayan sağlıklı ve başarılı bir sezon olmasını diliyorum. Bu sezon bu ligler de U-19 takımımız 5 takımlı 4 devreli lig, U-17-16-15-14 takımlarımız ise 9 takımlı guruplarda 3 devreli lig müsabakaları oynayacaklardır. Çocuklarımızı iyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu felsefesine uygun olarak hem eğiteceğimiz, hem öğreteceğimiz hem de yarıştıracağımız bu liglerde eğitmen ve teknik kadromuza da takviyeler yapık.

Bu bağlamda eski sporcumuz, teknik direktörümüz ve bir dönemde Genel menajerliğimizi yapan Adem Nebioğlu hocamızı Alt Yapı Futbol direktörlüğü ile birlikte U-19 takımının da teknik direktörlük görevine getirdik. Geçen yılki hocalarımız dan Eray Alptekin U-17 ve 16, İsmail Kutanis ve Erdinç Yangın da U-14 ve 15 takımının teknik sorumluluklarını üstlendiler. Dört hocamızda her anlamda deneyimli, bilgili ve vizyonları geniş kişiler. Takımlarımıza, dolayısı ile çocuklarımıza önemli katkılar, beceriler ve deneyimler kazandıracaklarından şüphemiz yoktur. Sporcularımız ve aileleri gönül rahatlığı ile bu ekibe ve bizlere inansınlar. İmkanlarımız ölçüsünde sporcularımızı her anlamda en doğru şekilde yöneteceğimizden emin olsunlar.

Adı üstünde Akademi lig, daha üst düzey ve bilimsel ve etkin eğitim demektir. Biz ve teknik ekibimiz bu doğrultuda sporcularımızı hem eğitecek, hem yarışmacı kimlikle donatacak, aynı zamanda iyi birey olmaları, okul eğitimlerini aksatmamaları ve eğitimin yanında sporcu da olabileceklerini kendilerine inandıracağız.

Pek tabi ki yeterli gelişmeyi gösteren sporcularımızı da profesyonel üst yapımıza ve dolayısı ile Türk futboluna kazandıracağız. Geçmişte kazandırdıklarımız ve halen A takımda bulunan sporcularımız buna en güzel örneklerdir.

Bunun yanında sporcularımız ve onların aileleri ve yakınları şunu iyi bilmelidirler ki sporcu yetiştirmek ve profesyonel anlamda sporcu olmak bir süreç işidir ve benzetecek olursa bir piramide benzer ve yukarı çıktıkça bu sayı azalır. Yani başlangıçta örneğin 20 sporcu ile başladığınız piramidin tabanı yukarı çıktıkça doğal olarak azalacaktır. Elbette ideali piramit değil silindir örneği olsun, tabandan başlayan sayı 18,19 lu yaşlarda da aynı olsun. İdeali olan budur ama herkes bunun bir piramit örneği olduğunu kabul etmeli, ancak ideal olan silindir hedefini de zorlamalıyız.

Sözlerimin sonunda yeni sezonun herkes için barış, centilmenlik, sağlık, mutluluk ve akademik gelişme getirmesini dilerim' dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı