Yangın'dan maç sonrası önemli açıklamalar

Pazarspor’un 1-0 lık Ankaragücü galibiyetinin ardından Başkan Hüseyin Yangın önemli açıklamalarda bulunurken şu konulara değindi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 3.11.2014 08:52:23 151 0
Yangın
İLK YARIYI ARHAVİ DE KAPATACAĞIZ
Sporcularımızı, hocalarımızı, çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Ankaragücü gibi bir takıma karşı galip geldik, hem de sahada da üstün oynadık. Penaltı kazanmalarına rağmen kalecimizin yerinde kurtarışı hem takıma moral getirdi hem de golü bulup galip geldik. Daha farklı da kazanabileceğimiz bir maçtı ancak galibiyet de önemli. Herkesin de bildiği gibi sahamızın da bakımda olması nedeni ile dört maçımızı Rize de oynadık, Arhavi'de ise ikinci maçımız. Saha avantajını kullanmadık.Arhavililer bizi bağrına bastı. Pazar'dan gelen taraftarlar ile beraber bizi destekleyen Arhavili taraftarlara teşekkür ediyorum. Arhavi Gençlikspor Müdürlüğünün yetkililerine ve personeline, Arhavispor’un Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Arhavi bize daha yakın.Rize'den bu desteği bulamamıştık. Rizespor yönetimine teşekkür etmiştim bize dört defa sahalarını vermişti, bir kez daha teşekkür ediyorum. Sahamız istediğimiz şekilde yetişmeyecek görünüyor, ilk yarıdaki kalan üç maçımızı da Arhavi'de oynayacağız. İkinci yarıda hem zemini hem türbini ile hazır bir sahada ilçemizde,evimizde Pazar da devam edeceğiz.
PAZARSPOR’U KÜÇÜK GÖRMESİNLER
Pazarspor’un kadrosu önemli bir kadro. Bu gün Ankaragücü karşısında oynanan futbol bize gelecek içinde umut verdi. Bir takım sıkıntılarımız var.Biz yönetim olarak bu sıkıntıların üstesinden geldiğimiz de sporcularımız daha rahatlayacaklardır. İlerleyen haftalarla Pazarspor yakalamış olduğu yukarıya çıkışı, umarım bunu devam ettirir. Bu hafta Göztepe ile çok önemli bir maçımız var. Ankara gücü, Göztepe gibi takımlarla başa baş mücadele etmek, kazanmak önemli başarılardır. Bu anlamda Pazarspor’u da küçük görmemek lazım. 18 takımlı bu ligde 8-9 takımla eşdeğerdeyiz. 25 yıldır kesintisiz Profesyonel liglerde yer lan bir Pazarspor olarak eşdeğerdeyiz. Diğerleri sonradan çıkan veya düşüp yeniden çıkan takımlardır.Onun için Pazarspor’u bir kasaba takımı olarak küçük görmesinler. Çok yerleşmiş karakteri olan bir takımız. Pazar dışında saygı gören, Pazar içinde de görüyordur ama, Pazar dışında yer etmiş, daha da yer edecek olan bir takım. Bu konuda da biz elimizden geleni yaptık. Benim neler yaptığımı ben gayet iyi biliyorum, bana yakın olanlar benden daha fazla biliyorlar. Eleştiriler elbet de olacaktır, herkes Pazarsporu daha ligde daha yukarılarda görmek istiyor buna da saygı duyuyoruz. Ama kolayda değil, Sarıyer, Altay, Diyarbakır, Ankaragücü, Göztepe, Kocaeli gibi çok ciddi bütçelere sahip olan kulüpler arasında mütevazi bir bütçe ile, mütevazi bir kadro demek istemiyorum ama, mütevazi bir bütçe ile imkanlarımızı zorlayıp iyi bir kadro yakaladık. Biz de elimizden gelen saha dışı desteği vermeye çalışıyoruz,çalışacağız. Bu hafta çok kabarık ödemelerimiz var umarım her şey iyi gider onları aksatmadan hafta içi hallederiz. Pazarsporun önünü açmaya çalışıyoruz, tabii ki, açacağız. Ondan sonra sporcularımız sahada alacak olduğu başarılar ile bundan daha fazlasını bize verecekler, zaman her şeyin ilacıdır, Bunu da hep birlikte göreceğiz. Her türlü eleştiriye Kuruma zarar vermediği sürece açığım, saygı duyarım, saygıyla karşılarım. Doğru eleştirilerden alacağımız dersler ile Pazarspor’u daha iyi yerlere getirmek gibi bir görevimiz var.
 ANTRENMAN TESİSİ BENİM TAAHÜDÜMDÜR.
Pazarspor önemli bir kulüp yapmış olduğu yatırımlarla, kendine ait konaklama tesisi, stadı ile. Önümüzdeki günler de, kendi antrenman tesislerimizi yapmak yolunda bir kampanyamız vardı. Bununla ilgili de önemli gelişmeler var.Önemli mesafe kat ettik. Önümüzdeki günlerde de bunun müjdesini Pazarspor'u sevenlerle paylaşacağız. Gelecekde de Pazarspor bu ligde olmasının gereği olan tesislerine kavuşacaktır. Bu benim taahhütümdür. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın ve ne şekilde yapacağımızın taahhütüdür. Pazarspor’a herkesin elinden geldiği kadarı ile destek olması lazım. Çok zor şartlarda bu liglerde yaşıyoruz, önemli olan sürdürülebilir ve kalıcı başarıdır. Bu ligde hatta bu liglerin üstünde olmak bizim için çok zor değil. Biz artık tecrübeli bir kulübüz. Arzu ettiğimiz destekleri biraz daha alabilirsek Pazarspor’un önü açık. Genç sporcularımızı yetiştiriyoruz. Akademi liginde beş tane takımımız var, yine hentbol takımımız var oda bir profesyonel takım. Ciddi bütçeler gerektiren faaliyetleri mütevazi bütçeler ile götürmeye çalışıyoruz. Umarın bu noktada geldiğimiz yeri iyi algılayan çevreler daha fazla destek olurlar.
 
GÖZTEPE MAÇI YOL HARİTAMIZI ÇİZER
Ankaragücü maçını kazandıkları için bir kez daha sporcu arkadaşlarımı, hocalarımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum. Haftaya yapacağımız Göztepe maçından da  puan ya da puanlar ile döndüğümüzde Pazarspor’un gelecekteki yol haritasını da çizeceğiz. En azından play-of içinde olma hedefine biraz daha yakınlaşırız. Zaman en iyi ilaçtır, bunu hep birlikte göreceğiz. Her şeyin istediğimiz gibi olması için hep birlikte çalışacağız, çabalayacağız, sporcularımız sahada biz saha dışında, güzel günleri hep birlikte yakalayacağız. Ankaragücü galibiyetini, bizleri gerçekten, gönülden seven taraftarlarımıza armağan ederken, Arhavili dostlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI