YANGIN SERT KONUŞTU!

BU TAKIM SEZON SONUNA KADAR DEVAM EDECEK!

PAZARSPOR-RİZESPOR 30.09.2013 18:32:32 11 1
YANGIN SERT KONUŞTU!





Yangın: Herkes Bilsin ki...

Pazarspor Kulubü Başkanı Hüseyin Yangın, Pazarspor'un ligdeki ilk galibiyetinin ardından açıklamada bulundu. Yangın şunları kaydetti:

Pazarspor Kulubü Başkanı Hüseyin Yangın, Ofspor karşısında Pazarspor'un 1-0 galip gelmesinin ardından yaptığı açıklamada 'Her ne sonuç olursa olsun sezon sonuna kadar bu ekip yoluna devam edecektir.' dedi.

Karşılaşma sonrası Başkan Yangın şunları kaydetti: Daha önce oynanılan 3 maçta galibiyet elde edemediğimizden dolayı bir çok şey söylenmeye başlanmıştı.

Ofspor karşısında ligde ilk galibiyetimizi elde ettik. Bu galibiyet ile kendimize geldik. Herkes bilsin ki sezon sonuna kadar sonuç ne olursa olsun aynı ekip ile yolumuza devam edeceğiz.
 

Anahtar Kelimeler:
nizamettin hazır
30.09.2013 21:22:33
öncelikle of maçını kazandığımız için çok mutluyuz camia olarakda başkan hüseyin yangının yanındayız pazarspor kaybetsın bizde vazife çıksın mantığı artık tarihe gömüldü. zira pazar ilçesini herhafta türkiye de spor da gündemi̇ne taşiyan hüseyin yangina teşekkür etmek borcumuzdur.futbolda hetbolda. türki̇yede kaç i̇lçe var.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı