ÜÇ PUANIN ÖNEMİ

ÜÇ PUANIN ÖNEMİ

PAZARSPOR-RİZESPOR 11.11.2014 15:37:11 247 1
ÜÇ PUANIN ÖNEMİ
Pazarspor’un Göztepe karşısında aldığı galibiyetin ardından Başkan Hüseyin Yangın yaptığı açıklamasında şu cümlelere yer verdi ”Göztepe gibi bir takımı deplasman da yenerek önemli galibiyet alırken çıkışımızın tesadüf olmadığını gösterdik. Daha da anlamlısı sadece Göztepe'li değil büyük ölçüde Sakarya destekli sekiz ile on bin arasında hiç susmayan taraftar önünde önemli bir galibiyet aldık. Hasan hocamızın planının galibiyet üzerine olduğu ilk dakikalardan itibaren belliydi. Akıllı oyunu gollerle süsleyen hocalarımızı, Futbolcusundan Malzemecisine kadar kutluyorum.
Bir galibiyetin ne kadar önemli olduğunu bu maçtan vereceğim örnekler ile vurgulamak isterim. Şöyle ki bilindiği gibi Göztepe Sakarya da oynamak istedi. Eğer isteseler İzmir civarında bu maçı oynamak için bir çok alternatifleri vardı. Sakarya dan alacakları destek için orada oynamak istediklerini belirttiler.
Biz de işin bu yönünü çok iyi bildiğimiz halde kabul ettik, etmeseydik Sakarya da oynanmazdı. Göztepe yönetimi maçı lehlerine çevirmek için çalışmalarını çok iyi yaptı. Yaklaşık 5.000 adet yarısı Sakarya, yarısı Göztepe şeklinde yaptırılmış ortak atkı dağıttılar. İzmir den kendi imkanları ile gelenlerin haricinde 100 otobüs taraftar geldi Sakaryaspor taraftarları ile beraber sekiz ile on bin arası 90 dakika susmayan destekle oynadılar. Kendilerinin ulaşım, konaklama ve Pazarspor’un ulaşım giderleri ile beraber yaklaşık yüz bin lira civarında giderleri oldu. Bunları detaylı anlatmamın nedeni üç puan almak için ne kadar uğraşıldığı, üç puan almanın ne kadar önemli olduğunun bilinmesini istedim. Bu koşullarda önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum ve hocalarımızı sporcularımızı tekrar kutluyorum.
Takımlarını taşkınlık yapmadan destekleyen Göztepe taraftarlarına da teşekkür etmeyi unutmamak lazım. Buna katkı yapan maçın hiçbir bölümünde, maçı duraklatmayan, soğutmayan, zamana oynamayan, çirkinleştirmeyen futbolcularımızı da tebrik etmek istiyorum. Yine Göztepe’nin ne isminden, ne taraftarından etkilenmeden maçı yöneten hakemi de tebrik eder, başarılı yönetimlerinin devamını dilerim.
Son noktada Önemli bir deplasman galibiyeti alan takımımızın çıkışının Gümüşhane dede sürmesini bekler, bu müsabakaya Arhavi ve çevresindeki spor sevenlerin yoğun ilgi göstermesini beklemekteyiz.   

Anahtar Kelimeler:
İSFENDİYAR SARAÇ
12.11.2014 11:10:24
başkanimiza hep destek tam destek

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI