Tonyalı “Lig daha bitmedi” dedi.

2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Pazarspor ’un 2.yarı takımın başına teknik sorumlu olarak gelen Şevki Tonyalı “lig daha bitmedi. Sonuna kadar mücadeleye devam” mesajını verdi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 23.02.2016 13:09:34 84 0
Tonyalı “Lig daha bitmedi” dedi.
Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı bu hafta sonu İstanbul’da ligde 51 puana sahip 2.sıradaki Ümraniye maçı öncesi yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.

Takıma 2.yarı geldim. Elimizde bulunan sporcularımla yola devam ediyoruz. Zorlu bir ligdeyiz. Bu ligde oyundan koptuğunuz an bir daha toparlanma şansınız olmuyor. Oynadığımız maçlarda bir galibiyet, bir beraberlik alıp 3 puan topladık. Dışarıda kaybettiğimiz maçlarda da kötü oynamadık. Ama puan kaybettik. Tabiki kötü oynasak da puan alsak da iyi olurdu. İyi oynayıp puan kaybeden değil, nasıl oynarsan oyna 4 puan alan takım başarılı sayılıyor. Ben takıma geldikten sonra sporcularımla bire bir diyalog kuruyorum. Bizim için kolay maç artık yok. Her maç bizim açımızdan final havası taşıyor. İçeride ve dışarıda iyi mücadele ediyoruz. Elimizde geleni sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Pazarspor zor günleri yaşamış bir takımdır. Bu zor günleri aşmaya ve lig sonunda yeni bir “tarih” yazmaya çalışıyoruz. Hatay maçında 10 kişi kalmamıza rağmen beraberliği sağlamayı başardık. Oysa bu takım ligin ilk yarısında son dakika yediği gollerle çok puanlar kaybetti. Biz o stresi yendik. Sahada mücadele eden tüm oyuncularım maçı kazanmak için elinde geleni sahaya yansıtmaya çalışıyor. Bu, beni ilerisi için ümitlendiriyor. Ümraniyespor’un durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Sarıyer takımından üç puan alan bizdik. Neden İstanbul’da Ümraniye’den puan almayalım. Bizim için Ümraniye deplasmanı ile ondan sonra evimizde oynayacağımız 7.sırada, 35 puana sahip Kırklareli maçı diğer maçlarımız açısından çok önemlidir” dedi.

Tonaylı “ Bizim Pazar ilçesine ve Pazarspor’a büyük sorumluluklarımız var. Ben bu ilçenin evladı olarak kariyerden değil, takımın ligde kalmasından mutlu olacağım. Bize güvenip maçlarımıza yağmur çamur demeden, kar’a kışa aldırmadan, soğuk havalarda sahaya gelip destek verenlere diyet borcumuz var. Onu ödemeye çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı