TAŞKIN: BENİM OLDUĞUM YERDE BAŞARI VARDIR!

Sezon başında birçok sıkıntılar yaşamasına rağmen 2.ligde büyük başarılara imza atan Pazarspor’un kulüp başkanı Mustafa Taşkın, yazarlarımız Ali Akyıldız ve Cevahir Topaloğlu’na başarının sırlarını anlattı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.12.2020 19:35:44 91 2
TAŞKIN: BENİM OLDUĞUM YERDE BAŞARI VARDIR!

ALİ AKYILDIZ-CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor başarılı ve istikrarlı çıkışla adeta liglerin tozunu attırıyor. Cafer hoca ile toplam 9 karşılaşmaya çıkarak yedi galibiyet, bir beraberlik bir yenilgi aldı. Ligde 3 karşılaşması eksik 22 puanla yoluna devam ediyor.

Sezon başında birçok sıkıntılar yaşamasına rağmen 2.ligde büyük başarılara imza atan Pazarspor’un kulüp başkanı Mustafa Taşkın, yazarlarımız Ali Akyıldız ve Cevahir Topaloğlu’na başarının sırlarını anlattı.

SEZONA BAŞLARKEN ÇOK ELEŞTİRİ ALDIK.

Taşkın, “Şu anda söylenecek çok şeyler var tabi, genç bir takım kurduk. Bu sene sezon başlarken çok eleştiri aldık, ama genç bir takım kurduk inandık çocuklara gerçekten çocuklar dörtdörtlük.

Hoca değişikliğinden sonra Cafer hoca başladıktan sonra takım şahlanışa geçti.

Sekiz maçta, altı galibiyet, bir beraberlik iki mağlubiyet aldık ve bu çok iyi bir sonuç.

Bunu yanında şu da bir gerçek, sezon başında Hakan Macit hoca ile anlaşmıştık.

Üç maçta sıfır çektik. Daha sonra hoca değişikliği yaptık. Hakan hocama da çok teşekkür ediyorum.

Bu takımı kuran oydu, onunda çok büyük katkıları var. Kaliteli ve yetenekli sporcular kattı bize, o yönden de bize avantajları oldu.”

CAFER HOCA İÇİN BANA ÇOK BASKILAR GELDİ

“Cafer hoca ile anlaşırken bana çok baskı geldi. Cafer hocayı eskiden beri tanırdım samimiyetine güveniyordum ve başarılı olacağına da inanıyordum ve başarılıda olduk.

SEYİRCİLERİMİZİN BİZE GÜVENMELERİNİ İSTİYORUM

“Seyircilerimizden şunu rica ediyorum taraftarlarımızın daha doğrusu bizlere biraz daha fazla güvenmeleri lazım, çünkü dışarıdaki insanlar sadece maç ve maç sonuçlarıyla ilgili kararlar veriyor. Ama biz bu kulübün içinde olduğumuz için çok daha bunun hazırlık dönemi vardı farklı statüleri vardı onları biz daha yakından bildiğimiz için doğru karar vermekte biz daha şanslıyız tabi yanlış kararlarımızda olabilir, ama önemli olan niyetlerdir amacımız eğer bu takımı iyi bir yerlere getirmekse elimizden geleni yapacağız.

Doğru şeyler yapabiliriz yapacağız yanlışmış olabilir muhakkak burada da eleştiriler alacağız. Ama yapıcı eleştirilere ben hiçbir zaman kızmam her zaman başımızın üzerindedir .”

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR. TÜRKİYE PAZAR’I PAZARSPOR’U KONUŞUYOR

“Ben bazı görüşmelerde hep söylüyorum biraz daha desteğe ihtiyacımız var. Özellikle siyasilerden rica ediyorum gerçekten Türkiye’de bizim takım konuşuluyor. Pazarspor konuşuluyor, bu bütçelerle bu takım nasıl başarılı olur diye ben kulüp başkanlarıyla da whatsapp üzerinden paylaşma sitemiz var herkes gerçekten Türkiye genelinden çok büyük bir övgüler alıyoruz. Bu sadece bizim övgülerimiz değil Pazar halkının da övgüsüdür.

Pazar halkı da övgü alıyor.

Bu Pazarspor, Pazar halkının takımıdır.

İlçe halkı ve Pazaspor taraftarı da bundan faydalanması gerekir ki, keyif yapması gerekir.

Bu başarıdan pay çıkarması gerekir, bunu yapabilirsek zaten hep beraber olursak bu takımın çok daha iyi yerlere gelecek.”

BENİM OLDUĞUM YERDE BAŞARI VAR, YOKSA BEN DE YOKUM

“Ben pek sezon başlarında hedef koymayı sevmem ama şunu her zaman derim, “benim olduğum yerde hiç bir iddiasız takım olmaz iddiasız olduğunu bilsem zaten ben orda olmam” yine iddialı bir takım kurduk, inşallah PLAY-OFF maçları şansımız var. Hiç belli olmaz genç bir takım var. Oynadıkça açılan, oynadıkça üstüne koyan bir takımımız var; onun için nereye getireceklerine bakacağız bizde arkalarından destek olamaya devam edeceğiz” . dedi


Anahtar Kelimeler:
ali biber
15.12.2020 18:57:09
Büyük başkan birde para olsa neler yapacaksın kimbilir

Emin KAZANCI
10.01.2021 00:44:29
Gönülden tebrikler...

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı