Süper lig takımı Pazarspor Süper çıkışa hazırlanıyor

Süper ligde mücadele edecek olan Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı transferlere baladı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.08.2018 07:46:20 29 0
Süper lig takımı Pazarspor Süper çıkışa hazırlanıyor

2018-2019 sezonunda bölgemizi Türkiye Hentbol Federasyonu süper liginde temsil edecek olan Pazarspor iç ve dış transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı.

Süper lig sürecinin biraz geç beli olması nedeni ile transferde bekleme de kalan Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı, durumun belili olmasının ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda ilk anlaşmasını iç transferde Çiğdem Dedecan ile yaptı. Geçen yılda Mavi, Beyazlı formayı başarı ile giyen oyuncu ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

Dedecan; geçen yıl çok mücadele vermiştik ama son bölümlerde elimizde olmayan faktörler nedeni ile ilk üce girememiştik. Ancak sonuç itibarı ile hak ettiğimiz hedefimize uşaltık, süper ligdeyiz. Şimdi bizi çok daha zorlu bir sezon bekliyor, daha fazla çalışıp hedeflerimize ulaşmak için mücadele vereceğiz” dedi.

DIŞ TRANSFER DE TÜLAY İLE BİR YIL

 Türkiye Hentbol Federasyonu Süper liginde mücadele verecek olan Pazarspor’un Sultanları dış transferde Tülay Kibaroğlu ile bir yılık sözleşme imzaladı. Bir iç transfer imza sının ardından, İkinci imzasını dış transferde Sivas ekininden Tülay Kibaroğlu na attırdı.

Ardeşen GSK da yetişen ve Fatma Badoğlu'nun da eski öğrencilerinde olan başarılı oyuncu Tülay;” Bu sezon süper ligde mücadele verecek olan Pazarspor formasını giyinmek ve mücadele vermek benim için de gurur verici. Hem kendi, hemde Pazarspor’un başarısı için zorlu geçecek sezonda çok çalışıp elimizden geleni yapacağız. Umarım taraftara ve Pazarspor camiasına güzel zevkli maçlar izlettiririz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı