Süper lig takımı Pazarspor'dan süper çıkış

Süper lig'de mücadele eden Bayanlar Hentbol takımı son saniye golü ile zorlu rakibini yenmeyi başardı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 22.10.2018 07:58:07 118 0
Süper lig takımı Pazarspor

PAZAR-Pazarspor ’un Bayanlar Hentbol takımı deplasmanda oynadığı müsabakada Yalıkavak’ı 26-27’lik skor ile yendi.

Çekişmeli ve heyecanlı geçen maçı son dakika golü ile aldı.

Maç boyunca başa, baş geçen karşılaşmada son dakikaya beraberlik ile girilirken atak sırası Pazarspor’a gelince bu noktada mola alan takımı taktiksel atışı gole çevirip kalan saniyelerde de oyunu tutunca karşılaşma 27-26 üstünlük ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 13-13 beraberlik ile sonuçlanırken müsabakayı izleyen tüm taraftarlarda çok güzel ve heyecanlı bir maç izlediler.

Teknik Direktör Fatma Badoğlu; “çok güzel bir maç oldu, anlatılması zor yaşanması izlenmesi gereken, hentbol adına da güzel bir karşılaşma oldu. Sürekli heyecan vardı ve hep başa, baş geçti. Sıralamadaki önemli rakiplerimizden birini yenmek ve iki puan almak hepimizi çok mutlu etti. Her geçen gün daha iyi bir takım oluyoruz, takım olarak oynadığımızda daha güçlüyüz ve böyle oynarsak süper ligde güzel işler yaparız. Tüm sporcularımı verdikleri üst düzey mücadeleden dolayı tebrik ediyor alınlarından öpüyorum ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Hüseyin Yangın açıklamasında” Bodrum Yalıkavak.4 yabancı sporcu ile oynuyorlar. Gelgitli maç oldu. İlk yarı 2 sayı öne geçtik, 3 sayı geri düştük ama devreyi 13-13 berabere bitirdik. İkinci yarının başında 16-13 yaptık, sonrasında 17-16 geriye düştük.

Son 10 dakikaya 24-22 geriden girdik, 25-25 sonrası 26-26 yı bulduk. Bu sefer son saniyelerde teknik ekip molayı aldı. Son hücumu sayı yapınca maçta bizim oldu.Çok teke tek sayı kaçırdık, pivotumuz 40. Dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Sultanlarımızı tebrik ederim. Hemşerimiz Remzi Ergün namı diğer Laz Remzi takımımızla sürekli ilgilendi, ulaşım, otel, maç sonu yemek, velhasıl her şeyi ile.Kendisine tüm desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı