Süper lig heyecanı başlıyor

Pazar’ın Sultanlarının Süper lige yükselme final maçları yarın başlıyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 7.05.2014 14:07:11 19 0
Süper lig heyecanı başlıyor
Gökhan TELATAR
Pazar’ın Sultanlarının Süper lige yükselme final maçları yarın başlıyor. Finaller de üç müsabaka oynayacak olan Pazarspor maçları da Çay TV den naklen yayınlanacak.

Kuş adasında oynanan yarı final maçlarının ardından finallere yükselen Pazarspor Bayan Hentbol takımı Balıkesir Burhaniye de oynanacak olan final maçalarının ilkinde Atlantik SK ile karşılaşıyor.

Burhaniye spor salonunda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlıyor. Pazarspor salon sporlarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Zuhal Üst,” Zorlu lig sezonunun ardından heyecanla beklediğimiz final müsabakaları başlıyor. Yarın Ankara Atlantik ekibi ile ilk maçımızı yapacağız. İnşallah sporcularımız bir sezon boyunca verdikleri emeklerin karşılıklarını final maçları da alacaklar. Kuşadasının ardından Balıkesir dede final maçlarına iyi hazırlandık. Geçen yıl Futbol takımımız ile yaşadığımız şampiyonluğun ardından, bu yılda Hentbolun Sultanları ile süper lig coşkusunu yaşamak istiyoruz. Artık son söz sporcularımızda ve Hocamız Fatma Badoğlun da onların verecekleri mücadele ile gelecek sezon mücadelemizi süper ligde yapmak istiyoruz.

Teknik Direktör Fatma Badoğlu,” Pazarspor camiasının heyecanla beklediği Süper lige yükselme maçları Atlantik maçı ile yarın başlıyor. Biz tüm hazırlıklarımızı yaptık, çalışmalarımızı tamamladık. Ufak tefek sakatlıklarımız olsa da yarından itibaren sahaya çıkacağız ve en iyi şekilde, Pazarspor camiasına yakışır şekilde tüm gücümüzle mücadelemizi vereceğiz. Pazarspor bayan hentbol takımımızı süper lige taşımak için gerekeni yapacağız” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI