SPOR TOTO İLE SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI

Başakan Hüseyin Yangın’ın kurucu Başkanı olduğu 2. ve 3. Ligler Kulüpler Birliği ve TFF nin çalışmaları sonucunda SPOR TOTO 2. Ve 3. Lig lere forma reklam sponsoru oldu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.04.2017 21:07:10 112 0
SPOR TOTO İLE SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI

 SGK pirim ve Vergi borcu olmayan kulüplerle anlaşmaya başlayan SPORTOTO , bu guruba giren öncelikli kulüplerle anlaşma imzalamaya başladı.

2017/2018 sezonu sonuna kadar Spor Toto forma reklamı taşıyacak 2.Lig kulüpleri 200.000,- TL , 3. Lig Kulüpleri 150.000,- TL sponsorluk bedeli alacak.

Pazarspor bu kapsamda dün Spor Toto Teşkilat başkanlığı ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Anlaşma Spor Toto Teşkilat başkanlığının Ankaradaki merkezinde Teşkilat Başkanı Mehmet M.Kasapoğlu ve Başkan Hüseyin Yangının katılımı ile imzalandı.

İmza töreninde eski yöneticilerden Bahattin Bozkurt ta hazır bulundu.

İmza sonrası konuşan Teşkilat Başkanı Kasapoğlu 'Spor Toto olarak genelde sporun özeldede futbolun en büyük destekçisi olduğumuzu biliyor ve bu destekleri sporun gelişmesi, gençlerimizin sporla daha fazla buluşması adına siz değerli kulüplerimiz vasıtası ile hayata geçiriyoruz' dedi.

Başkan Hüseyin Yangın da kendilerine hem 2. ve 3.lig kulüpleri adına hemde Pazarpor adına teşekkür ederken verilen desteklerin karşılıksız kalmadığının bilinmesini , bu desteklerle kulüplerimizin ayakta kaldığını ve ilerlediklerini özellikle belirtirken, Gençlik Spor Bakalığına, Spor Toto Teşkilat Başkanlığına ve Kasapoğluna minnet ve şükranlarını iletti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı