Rizespor'da hocalar diken üstünde çalışıyor

Yeşil-Mavililer, Türkiye liglerinde en fazla teknik direktör değişikliği yapan takımların başında geliyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 25.05.2014 17:09:44 23 1
Rizespor
Çaykur Rizespor Türkiye liglerinde en fazla teknik direktör değişikliği yapan takımların başında geliyor. Yeşil-Mavililer 1998-2014 yılları arasında hem Süper Ligde hem de 1. Ligde 3 sezon hariç her yıl en az 2 teknik direktör ile çalıştı. Ç.Rizespor’da son 16 yılda Karol Pecze 2000-2002 yıllarında en uzun süreli görev yapan isim olurken 2. sırada ise 1.5 yıl ile Ümit Kayıhan yer aldı. Bu iki ismin dışındaki teknik direktörlerin hiç biri 1 sezon görev yapmadı. Hikmet Karaman, Saffet Susiç ve rahmetli Erdoğan Arıca 2 kez. Rıza Çalımbay ise 3 kez görev yapan teknik direktörler oldu. Samet Aybaba 2, Suat Kaya 3 ve Mehmet Şansal 5 hafta ile en az çalışan isimler oldu.

İŞTE O İSİMLER
Yeşil-Mavili takımı 2000 yılında Rasim Kara, 2003’de Hikmet Karaman ve son olarak 2013 yılında Mustafa Denizli 1. Ligden Süper Lige çıkartan isimler oldu. İşte son 16 yılda görev yapan teknik patronlar şunlar, “Celal Kıbrızlı, Rasim Kara, Hikmet Karaman (2), Cem Pamiroğlu, Karol Pecze, Fuat Yaman, Rıza Çalımbay (3), Yılmaz Vural, Erdoğan Arıca (2), Metin Yıldız, Sakıp Özberk, Saffet Susiç (2), Cesarettin Alptekin, Samet Aybaba, Metin Diyadin, Suat Kaya, Raşit Çetiner, Oktay Çevik, Mehmet Şansal, Ümit Kayıhan, Hüseyin Kalpar, M.Ali Karaca, Giray Bulak, Engin Korukır, Mustafa Denizli, Uğur Tütüneker.”  

Anahtar Kelimeler:
Sandıkçı Şükrü
3.06.2014 15:15:55
rasim kara'dan uğur tütüneker'e kadar geçen hocalara ve çalişma sürelerine bakin. her sezon 2 hoca eskitilmiş. karaca söz konusu olunca, alt ligde tecrübe kazanmaliymiş. bu kadar hoca gelip geçerken, karaca onlarin yaninda değil miydi? 1 kez denemek için bile kirk dereden su getiren rizespor, 52-53 yaşlarina gelen ve rizespora her türlü hamalliği yapan bu delikanliyi neden kulüpte tutuyor öyleyse? ağzinla kuş tutsan da hoca yapmayacağim seni demek o kadar zor mu? ertuğrul sağlam, okan buruk, sergen yalçin, tolunay kafkas'i araştirin bakin... süper ligde hocalik yapmadan önceki tecrübeleri karaca'dan fazla mi, değil mi? bu kadar düz mantik olmayin!

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı