Rizespor Tütüneker ile yola devam edecek mi..

Öncelikle teknik direktör konusunu çözmek isteyen Yeşil-Mavililer’de başkan Metin Kalkavan'ın bu hafta içinde Uğur Tütüneker ile masaya oturacağı öğrenildi

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.05.2014 13:02:10 38 0
Rizespor Tütüneker ile yola devam edecek mi..
ÖNCE TEKNİK DİREKTÖR
Sezonun bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Çaykur Rizespor’da şimdi gözler önümüzdeki sezona çevrildi.

Öncelikle teknik direktör konusunu çözmek isteyen Yeşil-Mavililer’de başkan Metin Kalkavan'ın bu hafta içinde Uğur Tütüneker ile masaya oturacağı öğrenildi.

Kasımpaşa maçından sonra 4 gün izin verilen Yeşil-Mavililer’de başkan Kalkavan’ın, gelecek sezonun yapılanması için startı vereceği bildirildi.

Kalkavan'ın gelecek sezon da Tütüneker ile devam etmek düşüncesinde olduğu Yeşil-Mavililer’de bu hafta içinde yapılacak görüşmede öncelikle teknik direktör konusu çözüme kavuşturulacak.

OTURUP KONUŞACAĞIZ
Yeşil-Mavili takımın başında çıktığı 12 maçtan 2 yenilgi, 6 beraberlik 4 galibiyet alan Uğur Tütüneker, gelecek sezon ile ilgili bugüne kadar hiç bir görüşme yapmadığını söyledi.

Rizespor'da kalıp kalmayacağı konusunda bir sıkıntının olup olmayacağını bilmediğini ifade eden Tütüneker, 'Oturup konuşacağız. Ben Rize'de mutluyum. Ama şartlar ne getirir, ne götürür bilemem. Bunu oturup konuşacağız.

Benim ve başkanın bir sıkıntı ve problemimiz yok. Kalıp kalmayacağım ile ilgili bir görüşmem olmadı. Şimdi oturup konuşacağız' diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI