Rizespor transferi masaya yatırdı

Çaykur Rizespor’un, Antalyaspor'un kalecisi Hakan Arıkan ile defans oyuncuları Giray Kaçar ve Yalçın Ayhan’a teklif yaptığı öğrenildi

PAZARSPOR-RİZESPOR 28.06.2014 16:40:53 16 0
Rizespor transferi masaya yatırdı

VİTES YÜKSELTTİ
Çaykur Rizespor transferde vites yükseltti. Yeşil-Mavili takımın genç teknik direktörü Mehmet Özdilek dün transfer komitesi başkanı Koray Deniz ile bir araya gelerek sezon hazırlıkları öncesinde takımın son durumunu ve transferi masaya yatırdılar.

Denizciler iş merkezi Beyaz Köşk’te gerçekleştirilen görüşmede gündemin ana maddesi transfer konusuydu.

Kapalı kapılar ardında gerçekleştirilen toplantı da kaleden forvete kadar alınmak istenen futbolcuların durumları masaya yatırıldı.

Rizespor'un listesinde ilk isimler ise kale ve defansta yer alıyor.

Transferde rotasını Akdeniz'e çeviren Yeşil-Mavililer gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek olan Antalyaspor'un kalecisi Hakan Arıkan'ı transfer etmek istediği öğrenildi.

ÖNCELİK SAVUNMADA
Yeşil-Mavililer, geçen sezon başında Gaziantepspor’dan transfer ettiği Eray Bilican ve Karşıyaka’dan aldığı Necati Yılmaz ile yollarını ayırıp Antalyaspor ile sözleşmesi sona eren Hakan Arıkan'ı renklerine katmak istiyor.

Özdilek'in kaleci antrenörü Erdinç Erol'un isteğiyle 32 yaşındaki file bekçisini almak için görüşmelere devam ediyor.

Öncelikle savunmaya büyük önem veren Yeşil-Mavililerin listesinde geçen sezon Kasımpaşa'da oynayan ve bonservisi elinde olan Yalçın Ayhan'ında olduğu ifade edildi.

Çaykur Rizespor'un defans için Yalçın ile birlikte Antalyaspor' dan Giray Kaçar'ın üzerinde durduğu ve bu oyunculardan birini transfer etmek için teklifte bulunduğu öğrenildi. 

İÇ VE DIŞTA ÇİFT KOLDAN ÇALIŞMA VAR
Teknik direktör Mehmet Özdilek'in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, rotasını yurt dışında oynayan genç isimlere çevirdi.

Yabancı kontenjanını doldurmamak için Türk statüsündeki isimleri listesine alan Yeşil-Mavili kulüp, ayrıca bu şekilde transferleri makul fiyatlara bitirmeyi amaçlıyor.

Geçen sezonun başında Almanya'nın Regensburk takımından Koray Altunay'ı transfer eden Çaykur Rizespor devre arasında ise FC Ingolstad'dan Ümit Korkmaz ile Hannover'den Deniz Kadah'ı renklerine katmıştı.

Yeşil-Mavililer şimdide yeni gurbetçi isimlerin peşine düştü. Geride kalan sezonda Mehmet Ali Karaca'nın başta Almanya ve Hollanda olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerine gidip izlediği gurbetçi futbolcular için görüşmeler sürüyor.

Oldukça kabarık bir oyuncu dosyası oluşturan Çaykur Rizespor, Süper Lig ve 1. Lig'den isimlerin yanı sıra gurbette oynayan futbolcuların bir çoğuyla temasa geçti.

Yeşil-Mavililer Stutgart'ın 2. takımında oynayan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Sinan Gümüş ile Schalke 04'li stoper Kaan Ayhan için girişimlere başladı.

Rizespor'un transfer teklifi yaptığı bu genç oyuncuları makul fiyata bitirmek için görüşmelere devam ettiği öğrenildi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı