Rizespor Teknik Direktörü ile Pazarspor’u konuştuk

Pazarspor’un Profesyonel liglerdeki 25. yılı programı kutlamalarına katılan Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve yardımcısı Roland Koch,TRTSPOR Muhabiri Barış Yurduseven,Pazarspor Teknik Menajeri Hasan Balta ile Pazarspor ve Rizespor?

PAZARSPOR-RİZESPOR 15.01.2016 22:15:49 149 3
Rizespor Teknik Direktörü ile Pazarspor’u konuştuk
Pazarspor’un Profesyonel liglerdeki 25. yılı programı kutlamalarına katılan Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve yardımcısı Roland Koch,TRTSPOR Muhabiri Barış Yurduseven,Pazarspor Teknik Menajeri Hasan Balta ile Kaçkar53.com olarak Pazarspor ve Rizespor’u konuştuk.

Hikmet Karaman “Pazarspor uzun yıllar istikrarlı bir şekilde liglerde devam ediyor.Bu yıl istenilen sonuçları alamadı.Sezon başında gerekli transferleri yapmak zorundasınız.Aksayan mevkilere transfer yapamazsanız sezon içinde büyük sıkıntılar çekersiniz.İlk yarı ligi sonuncu bitirmesi tabi ki çok büyük bir risktir” dedi.

Karaman Hasan Balta’ya devre arasında yapılan transferleri sordu.Balta” üç nokta oyuncu aldık” dedi.Karaman “defansa stoper aldınız mı”? diye sordu.Balta “ Henüz almadık”.cevabını verince Karaman” Bakın bu takım lig sonuncusu ve ligde de en çok gol yiyen bir takım.Size öncelikle stoper ve defans oyuncusu lazım” dedi.

Karaman”Pazarspor’un maçı ne zaman ve kiminle” diye sordu.”Bu hafta sonu Pazar günü Bayrampaşaspor ile Pazar’da Saat 13.00’te” cevabnına,

“Böyle şey olurmu? Maçlarımız çakışıyor.Bunun mutlaka düzeltilmesi gerekir.Pazarspor için Bayrampaşa maçı çok önemlidir.Bu maçı kaybederse düşen takımların arasında kalır.Maçı kazandığı takdirde ise ligde kalma şansını yükseltir” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
pazarlı
15.01.2016 22:28:25
tebrikler apo abi

davetli
15.01.2016 22:29:01
gecenin en ilgi çeken yanıbuydu.tebrikler

ali
15.01.2016 22:29:42
habercilik bu işte.diğerler şov du haberi de gerekmez

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI