Rizespor taraftarları gidişattan memnun değil

GİDİŞAT İYİ DEĞİL

PAZARSPOR-RİZESPOR 24.03.2014 15:27:05 9 0
Rizespor taraftarları gidişattan memnun değil
Çaykur Rizespor korku tünelinden çıkamıyor, oynadığı futbolla da umut ışığı vermiyor.

Çaykur Rizespor'da fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Yeşil-Mavililer sahasında üst üste oynadığı maçların ikincisinde Eskişehirspor ile berabere kalıp puanını 27'e yükselti ama korku tünelinden çıkamadı.

Biraz olsun rahat bir nefes almak için mutlak kazanması gereken maçta berabere kalarak 2 puanda daha kaybeden Ç.Rizespor'da büyük bir üzüntü yaşanıyor.

Tehlikeli bölgeden kurtulma için son şanslarını kullanan Çaykur Rizespor Eskişehirspor önünde oynadığı futbol ile de umut ışığı vermezken, teknik direktör Uğur Tütüneker oyun kurgusu ile de eleştiri oklarını üzerine çekti.

ETKİLİ OLAMADI
Hatlar arasındaki iletişim kopukluğu ile rakibi karşısında etkili olamayan Yeşil-Mavililer, bu görüntüsü ile de gelecek haftalar öncesinde hiç iyi sinyaller vermedi.

Yeşil-Mavili taraftarlar da bu futbol ile Rizespor’un ligde kalmasının çok zor olduğunu dile getirip, “Eskişehir karşısında maalesef takımımız çok düşük bir performans ortaya koydu.

Sonuç olarak evimizde de çok değerli bir 2 puan kaybettik. İnşallan bu puanları çok aramayız.

Ancak takım biran önce toparlanmalı ve maçlarda daha agresif bir futbol ortaya koymalıdır. Aksi taktirde kalan maçlarda işimiz çok zor olur” şeklinde görüş belirttiler.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI