Rizespor 'Maç Maç düşünecek'

RİZE’Yİ HEYECAN SARDI

PAZARSPOR-RİZESPOR 24.07.2014 11:48:50 23 0
Rizespor
“İyi Başlamak İstiyoruz”

Ç.Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, ligin başlangıcının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, ilk hafta içerde oynanacak olan Gençlerbirliği karşılaşmasına dikkat çekti. Özdilek, “İlk yarıda özellikle kendi sahamızda ve rakip sahada oynayacağımız maçları göz önüne alarak en fazla puanı toplamaya çalışacağız. Puan konusunda ligin başlangıcı bizim için çok önemli. Güzel bir başlangıç yaparak ilk yarı periyodunu güzel bir noktada tamamlamak istiyoruz. İlk hafta evimizde oynayacağımız Gençlerbirliği maçı sonrası art arda çıkacağımız Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu deplasman karşılaşmaları gideceğimiz yol haritasında belirleyici olacak” dedi.

Maç Maç Düşünecekler

İlk yarıda en kötü 24- 26 puan almaları gerektiğini vurgulayan yeşil-mavili takımın teknik patronu Mehmet Özdilek, “Bunu ya da bunun üstende bir sayıyı bulduğumuzda ikinci yarıdaki yerimizi daha iyi sezebiliriz ama tabii ki ligi tamamen maç maç düşünmek gerekiyor. Maçları iyi oynamak gerekiyor ve maçları oynamadan da erken konuşmak doğru olmaz. Maç maç giderek toplayabildiğimiz maksimum puanı almak istiyoruz. Böylece özellikle geçen yıl yaşanan sıkıntıların aynısının yaşanmasını istemiyoruz” diye konuştu.

“Mücadeleci Takım Olacağız”

Yeni sezon çalışmalarının oldukça iyi gittiğini kaydeden teknik direktör Mehmet Özdilek, “Çalışmalarımız ufak tefek sakatlıklar harici sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Oynanacak hazırlık maçlarında oyuncularımı yakından göreceğim. Cumartesi sabahı yapacağımız idmanla Erzurum kampını tamamladıktan sonra oyuncularımıza üç gün izin vereceğiz ve ardından yeniden toparlanacağız. Daha sonra ikinci etap kamp çalışmaları için yurtdışına gideceğiz. Yeni sezona çok iyi hazırlanarak başarılı olmak istiyoruz. Sahada 90 dakikada mücadele eden, koşan bir takım görüntüsü vermek istiyoruz” dedi.taka gazetesi
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı