Rizespor kimleri bekliyor

Çalımbay'la yollarını ayıran Çaykur Rize, en son milli takımı çalıştıran Abdullah Avcı'ya teklif götürdü. Yeşil-Mavililer'in gündemindeki diğer isimler ise Tayfur Havutçu ve George Hagi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 11.02.2014 21:00:35 18 0
Rizespor kimleri bekliyor

Üst üste tam 15 maçta 3 puan sevinci yaşayamayan Çaykur Rizespor’da Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna isim aranıyor. Yeşil-Mavili Yönetim, Çalımbay’ın istifasının ardından ilk olarak Abdullah Avcı’nın kapısını çaldı. Önceki gece deneyimli çalıştırıcıyla bir görüşme yapıldı, teklif sunuldu. Abdullah Avcı’nın ilk etapta gelen teklife sıcak bakmadığı bildirildi. Ancak Rizeli idarecilerin yoğun ısrarı üzerine düşünmek için vakit isteyen deneyimli hocanın kısa süre içerisinde kararını vermesi bekleniyor. Son olarak milli takımı çalıştıran Avcı, Mustafa Akçay’la yollarını ayıran Trabzonspor’un da gündeminde. Abdullah Avcı’yı takımın başına getirmeyi çok isteyen Rize’de B planı da hazır. Eğer Avcı’yla anlaşma sağlanamazsa rota Tayfur Havutçu’ya dönecek. Havutçu, ilk hocalık deneyimini Beşiktaş’ta yaşamıştı. Bu arada George Hagi de listede.



‘Transferler geç yapıldı’




Bu arada Çaykur Rizespor’dan ayrılan Rıza Çalımbay, dün bir basın toplantısı düzenledi. Ayrılık sürecini anlatan Çalımbay, “Rencide edildiğimiz zaman burada durma şansımız yok” dedi. Transferlerin geç yapıldığına dikkat çeken tecrübeli hoca, “Lige iyi başladık ancak takımı gördükten sonra bu takımın bize sıkıntı yaratacağını söyledik. Fakat herkes maalesef işler sarpa sardıktan sonra geriye dönüp, ‘Niye böyle konuşuldu!’ demeye başladı. Amacımız Rize’nin başarısıydı. Yapılan kötülüğü unuturuz ama iyiliği unutmayız. Rize’ye her zaman yeniden gelirim.”Fanatik



Mehmet Ali Sabuncu

 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI