RİZESPOR HOCASINI BULUYOR

Listesindeki isimleri ikiye indiren Rizespor'un bu ismi Cuma günü oynanacak olan Gaziantepspor maçından sonra açıklaması bekleniyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.02.2014 13:03:41 12 0
RİZESPOR HOCASINI BULUYOR
Başkan Metin Kalkavan'ın G.Antep maçının ardından yeni teknik direktörün ismini açıklayacağı öğrenildi

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Yeşil-Mavililerin listesindeki ismi ikiye indirdiği belirtilirken, başkan Kalkavan'ın futbolcu ve Ali Karaca'nın motivasyonunun bozulmaması için yeni teknik adamı Gaziantep maçının ardından açıklayacağı öğrenildi

Spor Toto Süper Lig'de Cuma günü sahasında Gaziantep ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör sorunu henüz çözüme kavuşturulamadı.

Rıza Çalımbay'ın istifasının üzerinden 4 gün geçmesine rağmen bu zaman diliminde bir çok teknik adam ile görüşen Yeşil-Mavililer henüz kararını vermiş değil.

Rizespor, ilk olarak Abdullah Avcı ile başladığı ve sonuç alamadığı görüşmelerde, Uğur Tütüneker, Yılmaz Vural, Aykut Kocaman ve Ziya Doğan ile görüşmüştü. Yeşil-Mavililerin son olarak ise Şenol Güneş ile birlikte Mustafa Akçay ve Ünal Karaman'la da görüştüğü öğrenildi.

Akçay'ın Trabzonspor'daki görevinden yeni ayrıldığı için tepkilerden çekinen Yeşil-Mavililerde Başkan Kalkavan'ın dün Şenol Güneş ve Ünal Karaman ile uzun uzun görüştüğü bildirildi.

Listesindeki isimleri ikiye indiren Rizespor'un bu ismi Cuma günü oynanacak olan Gaziantepspor maçından sonra açıklaması bekleniyor.

Lig'de 15 maçtır kazanamayan ve bununla da Cuma Günü G.Antep'le sezonun en kritik maçını oynayacak olan Yeşil-Mavililerde başkan Metin Kalkavan, G.Antepspor maçına takımı çıkartacak olan Ali Karaca ve futbolcuların motivasyonunun bozulmaması için yeni teknik direktörün ismini maçtan sonra açıklayacağı öğrenildi.

Bugün Rize'ye gelecek olan başkan Metin Kalkavan Ali Karaca ve futbolcularla görüşüp, daha sonra ise yönetim kurulu ile toplantı yapacağı öğrenildi. 
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI