Rize'de olağanüstü hal ilan edildi

Tütüneker, T.Konyaspor karşısında oldukça ofansif bir kadroyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor

PAZARSPOR-RİZESPOR 18.04.2014 15:03:14 28 0
Rize
Deplasmanda oynadığı son 3 maçı kazanan ancak sahasında 4 haftadır galip gelemeyen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, olağan üstü hal ilan etti. Sahasında oynadığı son 2 maçta ağları havalandıramayan Yeşil-Mavililer’de Tütüneker, T.Konyaspor karşısında olukça ofansif bir kadroyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Forvet ve hücum oyuncularıyla özel olarak ilgilenen Tütüneker, zorlu karşılaşmanın kadrosunu yavaş yavaş belirlemeye başladı.  Tecrübeli hoca sahaya Lualua, Deniz ve Kweuke'li bir kadroyla çıkması bekleniyor.

ÖZVERİ İSTEDİ

Uğur Tütüneker, ofansif yönü güçlü olan bu üçlüye ilk 45 dakika da işi bitirin talimatı verdiği belirtiliyor. Konyaspor karşısında risk alarak oynayacak olan Tütüneker, orta sahayı Kıvanç, Kaan ve durumuna göre Engin'e emanet edecek. Bu arada futbolcularla da görüşme yapan tecrübeli çalıştırıcı, tüm oyuncularından özveri istedi. Takım kaptanları Cernat, Sercan, Kıvanç ve Engin'den takım içindeki arkadaşlık ruhunu artıracak eylemlerde bulunmalarını talep eden Tütüneker, 'Biz iyi bir takımız. Bu yüzden arkadaşlık ruhu çok önemli' diye uyardığı belirtildi.

SÖZ VERDİLER

Öte yandan Yeşil-Mavili takımın kaptanları ve tecrübeli isimleri takım arkadaşlarına daha hırslı olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Yabancı oyuncularında bazı konuşmalar yaptığı mini toplantıda futbolcular T.Konyaspor maçının kazanılması için kendilerine söz verdi. Yeşil-Mavili takımın kaptanı Florin Cernat, Yeşil-Mavili taraftarlara ve camiaya mesaj gönderdi. Cernat, “Konyaspor ile sezonun en önemli maçlarından birini oynayacağız. Taraftarlarımızdan tribünleri tamamen doldurup takımlarını 90 dakika desteklemelerini istiyoruz' dedi.
(günebakış gazetesi)
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI