Rize'de neler oluyor..

Kardemir Karabükspor karşısında alınan yenilgi Yeşil-Mavili ekibi karıştırdı

PAZARSPOR-RİZESPOR 8.04.2014 10:30:00 15 0
Rize
Çaykur Rizespor' da fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Yeşil-Mavililer’in sahasında K.Karabükspor'a 1-0 mağlup olduğu maçta taraftarın yönetimi ve teknik kadroyu istifaya davet etmesi, ardından Uğur Tütüneker ile bir grup taraftarın yaşadığı sözlü tartışma iplerin iyice gerilmesine neden oldu. Yaşananlarla birlikte ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor' da güven ortamı da kayboldu.

ATEŞ HATTINDAN ÇIKAMADI

Karabükspor maçına kadar oynadığı son 5 maçta 9 puan alıp Süper Lig'de kalma yolunda önemli adım atan Yeşil-Mavililer’in evinde Karabük'e yenildiği maçta yaşananlar ipleri kopma noktasına getirdi. Son iki deplasman maçından galibiyetle dönen Yeşil-Mavililer evinde ise son 4 maçta kazanamayıp 9 puan kaybetti. Özellikle Eskişehir beraberliğinden sonra alınan Karabük yenilgisi ateş hattından çıkma fırsatını da kaybetti.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANIYOR

Deplasmanda kazanan ancak kendi sahasında başarısız bir görüntü ortaya koyan Çaykur Rizespor'da Karabük maçında kaleci Serkan ile Kıvanç biraz olsun ayakta kalan isimler olurken, defans yol geçen hanını andırırken, orta saha başarısız forvet ise adeta tel tel döküldü. Evinde oynadığı son 2 maçta kaybettiği 5 puan ile ateş hattından biraz daha uzaklaşma şansını değerlendiremeyerek camiasını ve taraftarını kahreden Yeşil-Mavililer de büyük hayal kırıklığı yaşanıyor.

ACİL ÖNLEMLER ALINMALI

İç sahada kaybedilen puanların faturasının ağır olduğu Çaykur Rizespor' da sorunun en büyüğü ise taraftar ile yönetim ve teknik kadronun arasında olan gerginlik ile yaşanıyor. Karabükspor'un 1-0 öne geçmesinden sonra bir grup taraftarın Uğur Tütüneker'e hakarette bulunup su atmaları ile yaşanan gerginlik ipleri kopma noktasına getirdi. Tüm bu yaşananlarla birlikte güven ortamının kaybolduğu Ç.Rizespor' un ligde tutunması için önlem alınması şart.Günebakış

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı