Ramazan Sarıbaş Profesyonel Oldu.Ve hedefini açıkladı

TFF 3.Lig 3.grupta mücadele eden Pazarspor gençlerin önünü açmak için bir yıldır Profesyonel takımla idmanlara çıkan Pazarlı Ramazan Sarıbaş'a Profesyonel takıma geçiş imzası attırdı

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.12.2019 09:17:46 64 0
Ramazan Sarıbaş Profesyonel Oldu.Ve hedefini açıkladı

Pazarspot  Alt yapıdan Ramazan Sarıbaş'ı Profesyonel yaparak kadrosuna dahil etti.
Yaklaşık bir yıldır profesyonel takımla birlikte idmanlara çıkan alt yapı oyuncusu Ramazan Sarıbaş'da profesyonel futbolcu sözleşmesine imzasını attı.

Kulüp Binasına Başkan Mustafa Taşkın huzurunda Profesyonel imza atan ve Stoper mevkii oyuncusu olan Ramazan Sarıbaş yaptığı açıklamada ; alt yapıdaki her oyuncu gibi benimde en büyük hayalim profesyonel olmaktı. Şimdi bana bu fırsatı verenleri mahçup etmemek için daha çok çalışıp kadronun vazgeçilmez oyuncusu olabilmek için mücadele vereceğim. dedi.

Başkan Taşkın ' Pazarspor altyapısına her zaman değer veren bir kurumdur.Birçok sporcumuz süper ligde,PTT liginde 2.ligde ve 3.liglerde başarı ile Pazarspor'u temsil ettiler ve ediyorlar.Her dönem altyapıda öne çıkan sporcularımızı hocamızın önerisi ile üst takıma çıkarıyoruz.Ramazan'da inanıyorum ki yeteneği ile takımına büyük katkılar sağlayacaktır.Kendisne başarılar diliyorum' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI