Prensipte anlaşıldı

Yeşil-Mavililer, Gençlerbirliği'nden istifa eden başarılı teknik adam için düğmeye bastı

PAZARSPOR-RİZESPOR 27.05.2014 13:32:08 14 0
Prensipte anlaşıldı
Başarılı hoca ile bir kaç gün içinde sözleşme imzalanması bekleniyor. Özdilek'i çok isteyen Kalkavan, bu konu ile bizzat kendi ilgileniyor

PRENSİPTE ANLAŞILMIŞTI
Çaykur Rizespor’da günlerdir heyecanla beklenen teknik direktör konusu bir kaç gün içinde çözülecek.Yeşil-Mavililer dün Gençlerbirliği'nden istifa eden Mehmet Özdilek ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Rizespor’da sezonun son maçı olan Elazığspor maçından sonra Uğur Tütüneker ile yolların ayılmasının ardından gündeme gelen ilk isim Mehmet Özdilek olmuştu.

Teknik direktör için başkan Metin Kalkavan'ın tek yetkili olduğu Yeşil-Mavililer geçen hafta Özdilek ile görüşüp prensip anlaşmasına varmıştı.

HAREKETE GEÇTİ
İstanbul'da yapılan görüşmeden sonra hoca konusunda sessizliğini koruyan Ç.Rizespor'un başkanı Metin Kalkavan, yeniden harekete geçti.

Yeşil-Mavililer başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav ile transfer konusunda anlaşamadığından dün görevinden istifa eden Özdilek için resmi harekata başladı.

Başkan Kalkavan'ın geçen hafta görüşüp prensipte anlaştığı Özdilek ile bir kaç gün içinde masaya oturup resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Özdilek'i çok isteyen Kalkavan, transfer için bizzat kendi çalışıyor.  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı