Pazarspor'un sıkıntıları mı var?

Pazarspor'da sıkıntıları dile getiren en son sportif direktör olarak görev yapan Hasan Balta çok önemli açıklamalarda bulundu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 31.10.2014 14:27:46 136 0
Pazarspor
Abdullah UZUN
Uzun süredir Pazar basını olarak genelde Pazarspor hakkında olumlu veya olumsuz yazılar kaleme almadım.
Bunun birçok sebebi vardır. Geçmişte yazdığım her yazılarım olay oluyordu.
Birilerinin zoruna gidiyordu.

Bu yılda aynı yolu izledik. Pazarspor bizim ilçemizin vaz vazgeçilmezlerindendir. Bu yüzden bu kurumu her Pazarlı gibi korumaya çalışıyoruz. Kulüp yönetiminde birkaç kez bulundum. Orada olup bitenleri pek fazla kamuoyu ile paylaşmayı da uygun bulmuyorduk. Gerçi gizli, saklı hiçbir şey olmazdı ama yinede temkinli davranmayı ön plana alırdık.
 
Bu sene Pazarspor farklı bir formatta takım kurdu. Kuruluşundan bu yana nelerin yapıldığından haberimiz olmadı. Ta ki; eski sportif direktörü Hasan Baltanın basına yaptığı açıklamalara kadar.

Balta basınla paylaştığı açıklamada neler söyledi ona bakalım;
 
BASINDA ÇIKAN ÇIKAN HABER 
Pazarspor’da en son sportif direktör olarak görev alan Hasan balta, geçen sezonun ilk 10 haftasıyla bu sezonun ilk 10 haftasını kıyasladıklarında, başkanından malzemecisine kadar herkesin kendini sorgulaması gerektiğini söyledi”.

2013–2014 sezonunda kurulan takımın toplam ekonomik bedelinin 1,2 Milyon TL iken ilk 10 haftada 14 puan topladıklarını söyleyen Hasan Balta, “Oysa bu sezon kurulan takımın ekonomik bedeli 2,6 Milyon TL ve toplanan puan henüz 11’dir. Bu bütçelerle kurulan bir takımın camiasına hüzünlü değil mutlu günler yaşatması gerekir. Gelinen bu noktada başkanından malzemecisine kadar herkes kendini sorgulamalı. Bu bütçelerle kurulan bir takım, camiasına kümede kalma korkusu değil en kötü Play Off heyecanı yaşatmalı diye düşünüyorum. Pazarspor futbol takımında sorumlu olan herkes kendini tekrar sorgulamalı ve gereğini yapmalıdır. Bana göre gereği başarıdır ve ilk fırsat da Ankaragücü maçıdır. Ben çok iyi bir Pazarsporlu’yum ve hafta sonunda takımıma başarılar diliyorum. Yetkili ve görevli arkadaşlarım sizden daha iyi Pazarsporlu’yum. Kimseye sallamıyorum. Bu maliyetlerin hakkı Play Off’dur. Herkes iş başına.” ifadelerini kullandı.

VE SON NOKTA...
İşte Hasan Balta bu açıklamaları yaparak bizimde bilemediğimiz konuları gündeme taşıdı. Bu sözleri Balta değil de biz yazmış olsaydık yine ortalık karışacak ve büyük tepkiler alacaktık. Bakalım Balta’nın bu sözlerine yetkili durumda olan Başkan, yönetim, teknik heyet ve sporcular ne diyecek. Sesleri çıkmaz ise “tasdik ettik” anlamını taşıyacak. Ve Pazarspor’da bizim de bilemediğimiz sıkıntıların yaşandığı ortaya çıkacak. Ve daha da önemlisi demek ki, Pazarspor da neler varmış da bizim haberimiz olmuyor diyeceğiz. Pazarspor tam da çıkış yakaladığı bu zamanda böyle bir açıklama da düşündürücüdür.Önemli bir ayrıntı da Hasan Balta bu sıkıntıları böyle bir ortamda neden dile getirme gereği duydu onu da bilmek isteriz.Balta açık ve net konuştu.Kendisini de ayrıca bizleri aydınlattığı için de kutluyoruz. Ve bu açıklamalarla kimlere mesaj yolladığını da merak ediyoruz.Bakalım cevap kimden gelecek.
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI