Pazarspor:Kalan 6 Maç İçin Umutlu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor, Bayburtspor mağlubiyetinin ardından Pazar günü karşılaşacağı Serikspor maçının çalışmalarına başladı

PAZARSPOR-RİZESPOR 9.04.2021 10:41:15 39 0
Pazarspor:Kalan 6 Maç İçin Umutlu

PAZAR-TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor, Bayburtspor mağlubiyetinin ardından Pazar günü karşılaşacağı Serikspor maçının çalışmalarına başladı.

Ligin 33 haftasında 10.sırada 48 puana sahip Serikspor’u evinde konuk edecek Pazarspor’da Covit-19 testi Pozitif çıkan oyuncular ve sakatlar nedeniyle tam kadro idman yapamıyor.

Ligin 2.yarısında aldığı kötü sonuçlarla 13 sıraya kadar gerileyen Pazarspor 38 puana sahip.

11.04.2021 Pazar günü Saat 15.00 de evinde konuk edeceği Seriikspor karşılaşmasına hazırlanan Pazarspor’un teknik direktörü Adem Neboğlu, Çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. Taraftarımızdan, sevenlerimizden, yönetimden, Başkanımızdan özür diliyoruz. Hastalıklar, Sakatlıklar yakamızı bırakmıyor. Görevi aldığımız günden beri tam olarak ideal 11 ile maça çıkamadık. Sağ Bek, Sol Bek yok. Santraforlarımızdan biri Covid, diğeri sakat, Fedakârca oynuyor. Gençlerimize güveniyorum ama olmadık, tecrübesizce hatalar yapıyorlar maçı döndüremiyoruz. Kişisel hata yapanlar, kendilerini toparlayamıyorlar. 6 maçımız daha kaldı. En iyi şekilde bu maçları tamamlayacağız .' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI