Pazarspor’dan Bakan Bak’a ziyaret

Pazarspor Kulübü başkanı Hüseyin Yangın ve As Başkan Ömer Rasim Atabey tarafından Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak’a ziyaret gerçekleştirildi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 21.03.2018 07:46:17 37 0
Pazarspor’dan Bakan Bak’a ziyaret

Ankara’da Gençlik ve Spor bakanlığında gerçekleştirilen ziyarette Bakan Bak’a Pazarspor kulübünün çalışmaları ve nelere ihtiyaçlarının oldukları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Bakan Osman Aşkın Bak “Rize, Pazar ve diğer ilçelerde yatırmalarımız devam ediyor’ dedi.

Bakan Bak “Pazarspor için de yatırımlar ve çalışmalar devam etmektedir.

Bu kapsamda Pazar Şehir stadının zemininin yeniden yapımı, ışıklandırılması, eski tribünün yıkılarak daha da büyütülerek yapılması, Pazar gençlik merkezinin yapılması, bölgesel bir ihtiyaç olan Kapalı Yüzme havuzu yapımı gibi çalışmalarımız var bunların bir kısmı başladı, bir kısmı da yakında başlayacak. Kısa sürede tamamlanması için gayret gösteriyoruz” dedi.

As Başkan Ömer Rasim Atabey ”50. yılımızda Futbol ve Hentbol branşlarında başarıyı yakalamak için desteklere ihtiyacımız var. Bununla beraber hem ilçenin, hem de bölgenin ihtiyaçları, yapılabilecek sportif yatırımlar hakkında bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Başkan Yangın ”Bakanımıza bize gösterdiği yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar verdiği desteğe bundan sonrada devam edeceğine inancımız sonsuzdur, maddi, manevi destekleri için tekrar şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarım adına teşekkür ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı