Pazarspor'da fatura kimlere çıktı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Pazarspor, kendi sahasında Batman Petrolspor A.Ş'ye 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında 2 futbolcusunu kadro dışı bıraktı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 5.10.2016 14:15:44 129 0
Pazarspor
Pazarspor'da yönetim kurulu takım kaptanı Ercan Güneri ile Devrimcan Beyaz’ın süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verirken, Ali Özür Basa'da uyarılarak para cezasına çarptırıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'Pazarspor yönetim kurulu ve disiplin kurulu, Profesyonel takım teknik ekibinin verdiği rapor doğrultusunda gerekli değerlendirmelerde bulunup, takım kaptanlarımızdan Ercan Güneri ile Devrimcan Beyaz’ın süresiz kadro dışı bırakılmasına bu oyuncuların çalışmalarına U-19 takımı ile devam etmelerine, Profesyonel takım sporcumuz Ali Özgür Basa’nın uyarılmasına ve Pazarspor kulübü iç disiplin talimatı ilgili maddelerinin gereği disiplinsiz davranışları nedeni ile en yüksek seviyeden maç başı ücret alacağı cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.'  

Ayrıca; 
Pazarspor kulübü olarak 3 temel ilkemiz etik değerlere saygılı, “iyi insan, iyi sporcu” yetiştirmektir.

Kurumsal olarak spor kültürünü özümsemiş sporun gelişmesine katkı sunan bölgesel ve ulusal organizasyonlarda her zaman var olmaktır. Saygı ve hoşgörü temelinde topluma karşı sorumluluk hassasiyeti içinde duyurulur'açıklamaları yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI