Pazarspor’da Bayramlaşma

Pazarspor’da Bayramlaşma

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.08.2019 20:01:45 50 0
Pazarspor’da Bayramlaşma

PAZAR-Deniz Konakta Başkan Taşkın ve yönetim kurulu organizasyonunca düzenlenen kahvaltıya, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Siyasi Parti Başkan ve Temsilcileri, Bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, Ankara ve İstanbul Pazarlılar dernek Başkan ve yöneticileri katıldı.

Pazarspor ve Pazar konularının görüşülüp konuşulduğu programda Kulübümüz Yönetim Kurulu üyesi Bahattin Bozkurt; Kamyoncular kooperatifi Başkan'ı Turan Karahan, Ankara Pazarlılar dernek Başkanı Selahattin Bal, Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkan'ı Alper Taş, Eski yönetim kurulu üyelerinden Rizespor yönetim kurulu üyesi Erdal Hoşver, Ankara Pazarlılar derneği Yönetim Kurulu üyesi Ali Parlak, Kulüp Genel Sekreteri Mehmet Engin, Ankara Pazarlılar Derneği Yönetim kurulu üyesi Avukat Meltem Banko’nun konuşmalarının ardından Başkan, Mustafa Taşkın konuşma yaptı.

Taşkın “öncelikle katılımınız için herkese teşekkür ediyor ve herkesin Bayramını kutluyorum. Burada toplanmamızın nedeni bir arada olmak ve kaynaşmak.

Maddi bir beklenti içinde değiliz onu isteyen zaten yapıyor asıl amacımız İnsan kaynakları, bir birimizi tanımak, birbirimizin çevrelerinden faydalanmak. 30 yıldır profesyonel liglerdeyiz ve artık burada bir futbol kültürü oluştu bugün bir telefon ile Türkiye’nin dört bir yanına ulaşıp oluşturduğumuz bu kültür ve biriktirdiğimiz insanlar sayesinde işlerimizi çöze biliyoruz.

30 yıllık tecrübe ile Türkiye’nin her yanında sporculara, teknik ekiplere bürokratlara her kesime ulaşabiliyoruz. Hedefimiz yukarılara çıkmak ise alt yapı olmaz ise olmazımız. Hem tesis hem alt yapı ihtiyaçlarımızı çalışmalarımızı bir an önce tamamlamamız lazım.

Alt yapımızda yetişen bir sporcu eğer takımda yer alamıyorsa hemen ya hocasını ya da yönetimi suçluyor kendi eksiğini kimse görmüyor, bizim için en ideal sporcu yerli oyuncudur, Yerli oyuncu oynatmam demek hem maddi olarak daha az para vermem demek, hem de onu ileriki yıllarda başka kulüplere satarak gelir elde etmem demektir.

Kimse kendi bacağına kurşun sıkmaz, bu algıyı da kırmak lazım. Velilerimizin de sadece futbolcu olmaları için değil daha iyi yetişmeleri içinde çocuklarını Pazarspor’a yönlendirmeleri lazım.

Pazarspor'u bir okul olarak görmek lazım, gençlerimizin nefsini tedavi ettiği bir okul olarak görmek lazım.

Kötü alışkanlıklardan uzak kalacağı, enerjisini doğru alanlara yönlendireceği bir alan olarak görmek lazım.

Bu noktada yönetim olarak Başkan olarak eksikliklerimiz elbet de olacaktır. Ben Pazardayım elbette hatalarımız olacaktır bunu gelip rahatlıkla bize söyleyebilirsiniz bizde yanlışımız varsa kendimizi düzeltiriz.

Ön yargılı olmadan hep beraber Pazarspor'u daha iyi yerlere taşıyabiliriz.

Bizler sıkıntılarımızı çözmek için gerekenleri yapıyoruz ama aşamadığımız sıkıntılar dada sizleri yanımızda görmek isteriz.

Pazarspor süper ligde top oynamaz ama ikinci ligi kaldırabilecek potansiyeli var. Bu sene değil belki ama şimdiden başlayıp yapımızı oluşturarak iyi bir jenerasyon yakalayarak, ki bunu dönem dönemde yakalamıştık.

Bu jenerasyonu da muhakkak yakalayacağız bu dönem olmazsa bile önümüzdeki dönemlerde yakalayacağız.

İşte o jenerasyonu yakaladığımızda bizim hazır olmamız lazım. Kimse ön yargılı olmasın herkes bizim yanımıza rahatlıkla gelip eleştirilerini yapabilir herkese çok teşekkür ediyorum, dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı