Pazarspor'a yakışan etkinlik

Pazarspor Pazar Emniyet Müdürlüğünde görev yapan güvenlik güçleri ile yemekte bir araya geldi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 27.12.2016 10:51:56 171 0
Pazarspor
Pazarspor Pazar Emniyet Müdürlüğünde görev yapan güvenlik güçleri yemekte ile bir araya geldi.

Ülkemizde son dönemlerde güvenlik güçlerimize yapılan alçak saldırıların ardından acılarımızı paylaşmak, bir arada olmak birliğimizi, dirliğimizi göstermek amacı ile Başkan Hüseyin Yangın’ın ev sahipliği yaptığı yemekte ülkemiz güvenlik güçlerinin ilçemizdeki temsilcileri ile bir araya geldi.

Yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Basa, Jandarma komutanı Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Askeri ve Emniyet personelleri Başkanımız Hüseyin Yangın, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Hentbol takımımız katıldı.

Başkan Hüseyin Yangın,”son dönemlerde özellikle ülkemiz emniyet güçlerine yapılan saldırılar bizi çok üzmüştür. Bütün bu alçak terör saldırılarını şahsım, başında bulunduğum kulübüm adına şiddet ve nefret ile kınıyorum.

Bu uğurda hayatlarını kaybeden siz değerli emniyet mensuplarının arkadaşlarınıza, kardeşlerinize, yoldaşlarınıza, silahlı kuvvetlerimizin komutanlarına askerlerine baş sağlığı diliyorum.

Ailelerine ve sizlere metanetler diliyorum, sabır diliyorum, geride kalanlara Allah uzun ömürler versin diyorum ve inşallah Allah bu kötü günleri ülkemizden uzaklaştırır'dedi.

Yangın 'Bu yemeğin amacı sadece bunları söylemek değil biliyorsunuz özel de de bir spor kulübüyüz. Müsabakalarımız dada her zaman yanımızda oluyorsunuz. Bizlerin güvenliğini sağlıyorsunuz, daha önce bir araya gelmek kısmet olmamıştı, bu vesile ile de bir araya gelelim dedik. Zaman, zaman müsabakalarımızda ufak tefek tatsızlıklar oluyorsa da Pazarspor her hangi bir olay, kötü söz, çirkin tezahürattan gibi nedenlerle sahası kapanmayan ve ceza almayan beklide tek kulüptür.

Bu özelliğimizi halen daha muhafaza ediyoruz, bunda elbette emniyet mensuplarımızın da katkısı olmuştur, yapıcı eleştirilerinizi her zaman dikkate almışızdır. Ufak tefek tartışmalar olsa da kol kırılır, yen içinde kalır diyerek dışarıya aks etmemiştir. Bize verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum.

Başta da söylediğim gibi Allah bize bu kötü olayları bir daha yansıtmasın. Sizler meslektaşlarınızdan ayrılmayın, bizler de evlatlarımızdan ayrılmayalım. Ülkemizde yeni yıldan  itibaren görmek istediğimiz bir ülke olsun. Ben tekrar hepinizin acılarını paylaşıyor, baş sağlığı diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra yemeğin ardından ilçemiz Hocalarından Sadık Hür şehitlerimizin ruhlarına dualar ettirdi. 








Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI