Pazarspor'a Süper ligden takviye devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor, dış transferde Kocaeli Birlikspor’dan Burhan Coşkun’u kadrosuna kattı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 24.07.2014 08:39:39 230 0
Pazarspor
Gökhan Telatar
Pazarspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, kulüp başkan vekili Neşet Çakır’ın Ankara’daki bürosunda bir araya gelen Burhan Coşkun ile yapılan görüşmenin ardından sezon sonuna kadar anlaşma sağlanarak sözleşme imzalandığı belirtildi.

Çakır’ın, Erzurum'da sürdürdükleri yeni sezon hazırlıkları sırasında dış transferde kadrolarındaki eksik bölgelere transferlerin devam ettiği belirtilen açıklamasında, “Eksik bölgelerimize önemli transferler yaparak kadromuzu güçlendiriyoruz. Transferin neredeyse sonlarına geldik, acele etmeden birkaç transfer daha yapıp, transferi sonlandıracağız. Burhan bugün Erzurum kampına katılarak takımla çalışmalara başladı” ifadeleri kullanıldı.

Art arda dış transferde Burhan ile birlikte 8 transferin yapıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Kocaeli Birlikspor’dan alınan tecrübeli golcü Burhan Çoşkun, Kayseri Erciyes, Samsunspor, Göztepe, Adanademirspor ve Hatayspor takımlarında forma giyip Süper Lig’de 13 maç bir gol, PTT 1. Lig’de 162 maç 48 gol, 2. Lig’de 93 maç 28 gol ve 3. Lig’de 47 maç 27 gol attı.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI