Pazarspor Yeni hocası ile ilk maçına çıkıyor

Bayraktar'ın yardımcılıklarını Murathan KaragöL ve kaleci antrenörlüğünü ise Fatih Demir yapacak.

PAZARSPOR-RİZESPOR 26.11.2016 13:20:39 43 0
Pazarspor Yeni hocası ile ilk maçına çıkıyor
Pazarspor da Hakan Tecimer ile yolların ayrılmasının ardından bir haftadır devam eden Teknik Adam arayışları Sinan Bayraktar ile sona erdi. Bir kaç gündür yapılan görüşmelerin ardından Yeni hoca ile her konuda anlaşmaya varıldı.

Asbaşkan Cihan Ergenç,” Yeni hocamız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde kendisi ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllığına anlaşmaya vardık. Hocamız TFF 3. liglerde çalışma kriterleri gereği UEFA Pro lisansına sahip olmakla beraber, liglerde tecrübeli ve oldukça başarılı bir teknik adam. Bizi şu an bulunduğumuz sıkıntılı durumdan çıkaracağına inan cımız tam inşallah tüm camiamıza hayırlı uğurlu olur. Yeni hocamız ve ekibi yarın Pazar’da takımla beraber çalışmalarına başlayacaktır. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum' dedi.

Bayraktar'ın yardımcılıklarını Murathan KaragöL ve kaleci antrenörlüğünü ise Fatih Demir yapacak. 

PAZARSPOR MAÇA HAZIR 
Pazarspor 27.11.2016 Pazar günü yeni bir başlangıç için sahasında HEASK sporu konuk edecek.

Pazarspor Yeni teknik ekibi ile çıkacağı ilk karşılaşmada galip gelerek yeni bir başlangıçla beraber ilk yarının kalan son haftalarında seri galibiyetler ile çıkışa geçmek için mücadele vereceK.

Kulüpten 'Pazar günü saat 13.00 da karşılaşacağı Halide Edip Adıvar Spor kulübü müsabakasında tüm spor sever hemşerilerimizi türbünde takımımızı desteklemeye bekliyoruz' çağrısı yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI