Pazarspor Transferlere başladı.

2021-22 sezonu hazırlıklarına kendi evinde devam eden Pazarspor, hazırlıklarına devam ederken, diğer yandan da iç ve dış transferlere başladı

PAZARSPOR-RİZESPOR 30.07.2021 09:20:59 90 0
Pazarspor Transferlere başladı.

2021-22 sezonu hazırlıklarına kendi evinde devam eden Pazarspor, diğer yandan da iç ve dış transferlere başladı.

2.lig takımlarından Pazarspor, Fikstürün çekilmesinden sonra, hocanın raporları doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkilere transfer yapmaya başladı. Bu kapsamda Pazarspor 3 imza birden attırdı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamalarda şu ifadelere yer verildi.

FATİH ERGEN İMZAYI ATTI.

“2019 Şampiyon kadromuzun orta saha oyuncusu Fatih Ergen bu gün Futbol Şube Sorumlumuz Murat Karahan ile sözleşmeyi imzaladı. Bizimle birlikte yaşadığımız şampiyonluğun ardından Malatya Yeşilyurt ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor takımlarında forma giyen Fatih ile bir yıllık sözleşme imzalandı.”

SAĞ KANAT’A BERK KERVANKIRAN

Şahinler dış transfer de Karabürkspor’dan Berk Kervankıran ile anlaşmaya vardı. Berk, bugün Futbol Şube Sorumlumuz Murat Karahan ile iki yıllık sözleşmeyi imzaladı. 23 yaşındaki oyuncu TFF 1. Ligde 31 müsabakada, 2. Liglerde ise 50 müsabakada forma giyinmiş.”

SAĞ BEK’İÇİN ERKAN ÇAM İLE ANLAŞTIK

Dış transfere hız veren Şahinler, Sağ bek oyuncusu Erkan Çam ile anlaşmaya vardı. Oyuncumuz Başkan Vekili Hasan Telatar ile beraber iki yıllık resmi imzayı attı. Erkan, Samsunspor, Tokatspor, Düzcespor ve Osmaniyespor takımlarında forma giyinmiş. Oyuncumuz 2. Ligde 10, 3. Ligde 46 müsabakada görev almış.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI