Pazarspor transferde çıtayı yükseltti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor, dış transferde Hakan Macit, Taner Yıldız ve Oğuzhan Azğar’ı renklerine bağladı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 23.07.2014 08:02:19 22 0
Pazarspor transferde çıtayı yükseltti

Pazarspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, kulüp genel kaptanı Ali Osman Telatar'ın, Erzurum'da sürdürdükleri yeni sezon hazırlıkları sırasında dış transfer çalışmalarına da devam ettiklerini belirterek, Pendikspor’dan Hakan Macit, Bayrampaşaspor ‘dan Taner Yıldız ve Derince Belediyespor’ den Oğuzhan Azğar’ın transferini gerçekleştirdiği belirtildi.



Şu ana kadar 7 dış transfer yapıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:



“2006 ve 2007 yıllarında Pazarspor forması giyen ve başarılı iki yıl geçiren stoper mevkii oyuncusu Hakan Macit yeniden Pazarspor da. Pendikspor, Orduspor, Gaziantep ve Aydınspor formaları giyip PTT 1. Lig’de 95 müsabaka 4 gol, 2. Ligde 169 müsabaka 12 gol ve 3. Ligde 83 maç 7 gol attı.



Taner Yıldız ise Kasımpaşa, İstanbulspor ve Bayrampaşa takımlarının formasını giyerken 3. Lig’de 10, 2. Lig’de 31 ve Süper lig’de 2 müsabakada forma giymiş.



Oğuzhan Azğar ‘da Samsun, Akhisar ve Derince Belediyespor takımlarında oynamış. 3. Lig’de 18, PTT 1. Lig’de 3 ve Süper Lig’de 6 müsabaka oynarken ümit milli takımlarında 71 defa milli takım formasını giyinmiş. Üç oyuncuda bu gün itibarı ile Erzurum kampına katılırken yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak.”



Bu arada mavi beyazlılar, ilk hazırlık maçında Ermenistan ekiplerinden Ganzasar ile 1-1 berabere kaldı.



Yen sezon hazırlıklarının ikinci etap kampını Erzurum da sürdüren Pazarspor ilk hazırlık maçını Ermenistan Premier lig ekiplerinden Ganzasar ile oynadı. Genç oyuncuların oynadığı müsabaka 1-1 sona ererken Pazarspor’un golünü Şükrü Çiçek kaydetti.

 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI