Pazarspor TFF Profesyonel liglerinde Çeyrek asrını kutluyor.

25 yıldır kesintisiz profesyonel liglerde yer alan Pazarspor lig serüveninin 7 yılını 2. Ligde, 18 yılını da 3. Ligde tamamlayan istikrarlı bir takım oldu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 9.01.2016 12:57:36 18 0
Pazarspor TFF Profesyonel liglerinde Çeyrek asrını kutluyor.
25 yıldır kesintisiz profesyonel liglerde yer alan Pazarspor lig serüveninin 7 yılını 2. Ligde, 18 yılını da 3. Ligde tamamlayan istikrarlı bir takım oldu. 

Pazarspor Kulübü tarafından yapılan açıklamalarda;

'Geride bıraktığımız 25 yılda bir çok başarılara adını yazdıran Türk sporuna onlarca, yüzlerce başarılı sporcu yetiştiren, milli oyuncular yetiştiren kulübümüz futbol ve spor camiasında adından bahsettiren bir ekip olmuştur.

Bu kapsamda 25. Profesyonel yılımızı kutlayacağımız etkinlik ve ödül töreni Pazarspor Deniz Konak otel Viya Teras salonunda 15 Ocak Cuma günü saat 19.00’da yapılacaktır.

Ödül töreni ve program saat 19:00-21:00 arası Çay TV den canlı olarak yayınlanacağı gibi yerel ve ulusal medyada da yer alacaktır.

Kulama programımıza tüm Genel Kurul Üyelerimiz davetli olup, katılmak isteyen değerli genel kurul üyelerimizin davetiyelerini almak için Kulüp müdürlüğümüze başvurmalarını bekleriz.

Düzenleyeceğimiz kutlama programında Milli olan sporcularımıza, en fazla maça çıkan, En uzun Yıl oynayan, En çok gol atan, Kulübümüzde yetişip en çok Süper lig maçı, en uzun süre süper ligde oynayan, Alt yapıdan yetişip kulübümüze en fazla bonservis bedeli kazandıran, Kulübümüzde profesyonel olup en fazla bonservis bedeli kazandıran sporcularımıza, En uzun süre görev alan, en başarılı teknik adamlarımıza, En uzun süre görev yapan yöneticimize ve 10 yılın üzerinde görev alan yöneticilerimize, En fazla katkı yapan özkaynak sorumlularımıza, özkaynaktan sporcu yetiştirip hem üst yapımıza hemde türk sporuna katkı yapan alt yapı antrenörlerimize, 25 yıldır kesintisiz destek veren sponsorlarımıza, Kurumsal destek veren sponsorlarımıza, siyasi ve bürokratik destekçilerimize, En uzun süre görev yapan emekçilerimize, En sadık taraftara, En sadık Seyirciye ve En duyarlı taraftarımıza, ayrıca en anlamlı yazıları ile bizlere katkı yapan medya mensuplarına özel ödül verilecektir.

Program ödül töreni sorasında yemek ve müzikle devam edecek olup Sanatçı Filiz İlkay Balta ve arkadaşlarının özgün ve yerel müzik etkinliği ile renklendirilecektir.

Kamuoyunun, taraftarlarımızın, genel kurul üyelerimizin ve camiamızı bilgisine sunulur.

25.yıl kutlama ve ödül tertip komitesi;
Talat Günday
Zeynep Kurt
Musa Tafralı
Erdinç Süslü
Gökhan Telatar 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI