Pazarspor tempolu başladı.

Mavi-Beyazlılar çiçeği burnunda antrenör Çelik nezaretinde ikinci yarı hazırlıklarına start verdi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 30.12.2013 12:41:41 18 0
Pazarspor tempolu başladı.
Mavi-Beyazlılar ikinci yarı hazırlıklarına dün teknik direktör Hasan Çelik nezaretinde başladı. Çelik takımla birlikte ilk idmanını gerçekleştirirken, 4 Ocak'a kadar çalışmaların Pazar'da süreceği bildirildi.

ÇİFT İDMAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı ateş hattının içerisinde tamamlayan ve Şevki Tonyalı'nın istifasının ardından teknik direktörlük görevine Hasan Çelik'i getiren Pazarspor'da ligin ikinci yarısına hazırlıklar başladı. Mavi-Beyazlılar dün yeni teknik patron Hasan Çelik nezaretinde hazırlıklarına çift idmanla start verdi. 4 Ocak'a kadar Pazar'da çalışacak olan Pazarspor daha sonra Antalya'da ikinci etap kampını gerçekleştirecek.



13 GÜN SÜRECEK

 

13 gün Antalya'da 2. etap kamp çalışmalarını sürdürecek olan Mavi-Beyazlılar Antalya kampının ardından Pazar’a dönüp 23 Ocak’a kadar hazırlıklarını Pazar'da sürecek. Hazırlıkların yanı sıra bir yandan da transferin başlamasını bekleyen Pazarspor, teknik direktör Hasan Çelik’in de görüşleri doğrultusunda imzaları attırmaya başlayacak. Mavi-Beyazlılar devre arasını iyi değerlendirip ikinci yarıda kötü gidişata son vermeyi planlıyor.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI