Pazarspor Teknik Direktörü Bayraktar'dan önemli açıklama

Bayraktar 'Alt sıraları ilgilendiren müthiş zor bir maç. Biz ayağımızı yere sağlam basarsak, aynı istek ile mücadeleyi yaparsak inşallah bu maçtanda üç puan ile ayrılmayı istiyoruz'.

PAZARSPOR-RİZESPOR 7.12.2016 19:09:18 43 0
Pazarspor Teknik Direktörü Bayraktar
Yeni teknik direktörü ile İki haftadır kazanan Pazarspor 11.12.2016 Pazar günü sahasında Derincespor ile karşılaşacak.

İçerde alınan Heask galibiyetinin ardından,deplasmanda Menisa B.Ş.B galibiyeti ile haftayı kapatan Pazarspor galibiyet serisini üçe çıkarmak için evinde morali yüksek bir şekilde mücadele verecek.

İlk yarının bitimine İki hafta kalırken bu hafta içerde oynayacağı Derince maçının ardından Çanakkale deplasmanı ile devreyi kapatacak.

Hedef iki haftada kazanarak 21 puanda ilk yarıyı tamamlamak.

Teknik Direktör Sinan Bayraktar; 'Zorlu iki müsabakadan galip ayrılmak bizi son derece memnun etti. Bu iki galibiyet geleceğe daha iyi bakmamızı sağlıyor. Ama futbol da dün diye bir şey yok, bizim için şimdi son iki hafta önemli, o iki galibiyet iyi oldu.Moral motivemizi yükseltti ama bu hafta oynayacağımız farklı bir atmosferde olacak.

Alt sıraları ilgilendiren müthiş zor bir maç. Biz ayağımızı yere sağlam basarsak, aynı istek ile mücadeleyi yaparsak inşallah bu maçtanda üç puan ile ayrılmayı istiyoruz.

Tabiki burada taraftarımızında bizi desteklemesi gerekiyor. 12. adam sahada olur oyuncularımızı sonuna kadar desteklerse istediğimiz şekilde sonuçlandırırız.

Her maçı final havasın da değerlendiriyoruz., devreye kadar iki maçımız var ona kitlendik kazanıp devam etmek istiyoruz
” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI