Pazarspor, Ofspor'u Deplasmanda Yendi

Pazarspor, Ofspor'u Deplasmanda Yendi

PAZARSPOR-RİZESPOR 9.09.2018 09:34:21 76 0
Pazarspor, Ofspor

OFSPOR: 1 - PAZARSPOR: 2

Pazarspor gibi sahası onarımda olan Ofspor karşılaşmayı Sürmene’de oynadı. İlk yarıyı ev sahibi takım 7. dakikada Nevzat’ın kaydettiği golle 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya iyi başlayan mavi beyazlılar, 71. dakikada Reha ile eşitliği sağlarken 85. dakikada Egemen’in golü ile galip gelmeyi başardı.

HAKEMLER: Doğu Yılmaz, Erhan Gündoğdu, Halil Altun

OFSPOR: Alexander Angeler, Fatih Kaan, Uğur (dk.62 Abdulkadir), Nevzat, Muhsin, Muhammet, Niyazi (dk.84 Ali Sinan) , Gürkan, Mustafa Emin, Ömürcan (dk.75 Furkan), Ferhat

PAZARSPOR: Ceyhun, Aykut, Mert, Egemen (dk.88 Ömer), Oktay (dk.69 Soner), Maksut, Reha, Muhammed Emin, Sinan Yazıcı (dk.59 Kadir Yılmaz), Ozan, Emrecan

GOL: Dk.7 Nevzat (Ofspor), dk.71 Reha, dk.85 Egemen (Pazarspor)

Pazarspor deplasmanda Ofspor'u 1-2 yendi.
İlk yarı Ofsporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarıda Pazarspor Reha ve Egemen in golleri ile 1-2 yendi.


Geride kalan ilk haftada Hopa da Oynadığı maçta Osmaniyespor ile golsüz berabere kalan Kaçkar'ın Şahinleri Of deplasmanında üç puanı hanesine yazdırdı.

Maça Ofspor etkili başladı 5. Dakikada sol kanattan gelişen Ofspor atağında ceza alanımıza kesilen ortaya Nevzat dokunamayınca önemli bir pozisyonu değerlendiremediler. 7. dakikada yine aynı kanattan gelişen Ofspor atağında Nevzat bu defa topu ağlarımıza gönderdi ve Ofspor'u 1-0 öne geçirdi. Kalemizde gördüğümüz gol ile toparlanan Şahinler oyunun kontrolünü eline almaya başlayıp rakip kale dede etkili oldular. 15. Dakikada Maksut, 22. dakikada Muhammedin şutları aut'a çıktı. 3. Dakikada Reha'nın kafa şutu da üstten dışarı çıktı. 39. dakikada gelişen atakda Muhammet ceza alanı içinde rakibini geçmeye çalışırken Ofspor stoper'i Gürkan topu kolu ile keserek önüne aldı ama hakem omuzu ile aldı gerekçesi ile mutlak bir penaltıyı vermedi. İlk yarı Ofspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının ilk bölümlerin de de Ofspor etkili olan taraftı. 55. dakikadan sonra Şahinler yine kontrolü eline aldı ve rakip kaleyi zorlamaya başladı. Yapılan değişiklerle beraber baskısını iyice arttıran Şahinler 71. dakikada sol kanattan Soner'in kullandığı köşe vuruşunda Reha Kurt'un köşeye giden kafa şutu ile 1-0 öne geçti. 85. dakikada Sol kanattan gelişen atakda Reha'nın 6 pas dışından şutu kaleciden döndü Ceza alanının dışına çıkan topa geriden gelen Egemen Zengin kaleyi hafif çaprazdan gören pozisyonda mükemmel vurdu ve Şahinleri 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda top saklayıp kontrollü oynayan Şahinler Ofspor deplasmanında aldığı üç puanı hanesine yazdırdı.
Şahinler Salı günü Ziraat Türkiye kupasında Hopa'da Bayburt Grup Özel İdare spor ile karşılaşacak Pazar günü ise Düzcespor deplasmanına gidecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI