Pazarspor nefes aldı 1-0

3.lig 2.grupta mücadele eden Pazarspor Kemerspor karşısında ilk yarıda bulduğu gol ile 1-0 galip gelerek, 3 puanın sahibi oldu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 12.11.2018 09:43:57 27 0
Pazarspor nefes aldı 1-0

PAZAR-Mutlak kazanmamız gereken müsabakada sahaya daha fazla inanarak çıkan Pazarspor gol kaçırma yarışı içeresinde geçen karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibe etkisini göstermeye başlayan Pazarspor bu bölümlerde bulduğu bir iki pozisyonlardan faydalanamadı 15. dakikada Emrecan’ın geriden Kadir'e çıkardığı pas ile oyuncumuz sağ kanattan inip ortaladı altı pasa düşen topa önce Soner vurdu defanstan döndü Ozan tamamladı ve düzgün bir vuruş ile topu ağlara yolladı.

Öne geçmesi ile daha rahat oynamaya başlayan Pazarspor her iki kanattan geliştirdiği ataklar ile rakip kalede etkili oldu bu dakikalarda Soner, Emrecan, Kadir ile bulduğu pozisyonlardan skor üretemeyince ilk yarı sona erdi.

İkinci yarıda da rakip kaleye yüklenen Pazarspor Emrecan, Kadir ve Can ile bulduğu pozisyonlardan faydalanamayınca müsabaka Pazarspor ‘un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

HAKEMLER: Mehmet Ali Özer, Can Öztekin, Mustafa Çevik

PAZARSPOR: Ceyhun Demircan, Egemen Zengin, Emrecan Afacanoğlu, Uğur Bulut, Oktay Gümüş, Muhammed Emin Balcılar, Soner Ergençay (dk.67 Maksut Birben), Oğuzhan Birben, Kadir Yılmaz Çelik (dk.85 Mehmet Aytemiz), Ozan Karabacak (dk.75 Can Vural), Aykut Civelek

KEMERSPOR 2003: İlyas Mahsuni Cihan, Mertcan Demirer, Yunus Etli (dk.38 Mustafa Yüksektepe), Mehmet Meke (dk.71 Muhammed Türkmen), Hasan Emiroğlu, Yusuf Duman (dk.58 Nuri Kaya), Ozan İpek, Doğan Altınkaya, Olcay Meydan, Umut Çelik, Serkan Dağ

GOL: Dk.15 Ozan Karabacak (Pazarspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.55 Oğuzhan Birben (Pazarspor), dk.64 Mertcan Demirer (Kemerspor 2003)


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı