Pazarspor memnun

Karabekir, “Deplasmanda alınan 1 puan önemlidir” dedi

PAZARSPOR-RİZESPOR 25.11.2014 12:49:24 108 0
Pazarspor memnun

Cengiz YILDIRIM
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Pazarspor’da Kırklarelispor deplasmanından alınan 1 puan memnunlukla karşılandı. Ligde sıralamada 19 puan ile 8. sırada yer alan Pazarspor, hafta sonunda oynayacağı Nazilli maçının hazırlıklarına bugün start verecek. Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir, Kırklarelispor deplasmanın da istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Karabekir, “İleri uçta biraz daha etkili olabilseydik maçın skoru daha farklı olabilirdi. Futbol da yenemiyeceksen yenilmeyeceksin. Deplasmanda alınan 1 puan da önemlidir. Şimdi Nazili maçına hazırlanmaya başlıyoruz. İçeride alacağımız bir galibiyet ile ilk yarının sonuna yaklaşırken üst sıralarda yer almak istiyoruz” dedi.

PAZARSPOR'UN SON 7 HAFTA GRAFİĞİ
Pazarspor 7 hafta yenilgi yüzü görmedi 7 maçta dört galibiyet üç beraberlik aldı, bunların ikisi içerde ikisi dişarda galibiyetle ayrıldı.
Ayrıca içerde ise iki beraberlik ve dişarda bir beraberlik aldı toplam 8 gol attı sadece kalesinde iki gol gördü.
İçerde oynamış olduğu  maçlarda; Diyarbakır 2-0 Düzyurt 1-0 Göztepe 2-0 Anakaragücü 1-0 Kocaelielibirlik 1-1 Gümüşahane 1-1 kırklaelispor 0-0 savunma; Buna göre istikrarlı bir çıkış yakalayan Pazarspor güven veriyor. Hoca Hasançelik ve sporcular da  güven veriyor …

Pazarspor buna göre;
7 Maçta toplam 15 puan topladı.Ve 8.sırada yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI