Pazarspor Markadır.

Pazar İlçesi; 3.lig 2.grupta mücadele eden Pazarspor Futbol Takımı yanında birde Hentbol Bayanlar 1.liginde liderin ardından 2.sırada yer alan Hentbol Bayan takımı ile adeta “Spor Kenti” konumunu koruyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 10.03.2018 13:18:22 125 0
Pazarspor Markadır.

50 yıldır Spor camiası içinde yer alan Pazarspor alt yapısı ile de adeta bir ordu bünyesinde barındırıyor. Bayan Hentbol takımı Kamerun’dan bile sporcu transfer etti.

Konu ile ilgili Pazarspor ’un başarılı Hentbol takımı hocası Fatma Badoğlu yaptığı açıklamada “Kamerunlu Geçen yıl Mika adlı bir oyuncuyu transfer ettik. Bu yılda Naja,Honere ve Polin adlı 3 sporcu daha transfer ederek 4 Kamerunlu sporcumuz takımımızda yer alıyor. Bunlar Pazar’da ikamet ediyor. Ligde 6 maçımız kaldı.2 si deplasman olmak üzere 4 maçımızda içeride var. Bu maçları alıp Pazara bir ilk daha yaşatarak süper lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Badoğlu “ 12 sene bu yörede Hentbol sporu adına hizmet veriyorum. Nasıl ki, Ardeşen GSK dev bir takım olduysa, Pazarspor’u da Süper ligde dev bir takım yapmak istiyorum. Tek hedefimizi budur. Bu konunda bana her türlü yardımı yapan başta başkanımız olmak üzere tüm yönetime, sporcularıma ve Pazar halkına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı