Pazarspor Kulüp Başkanı Yangın’dan Sitem dolu açıklamalar

Pazarspor evinde Hacettepespor’u 2-1 yenerek ligde kalma yolunda ümitlerini son haftalara taşırken, başkan Yangın maç sonrası yer yer sitem dolu açıklamalar yaptı. “sezon sonunda çok önemli açıklamalarım olacak” diyerek de kafaları d

PAZARSPOR-RİZESPOR 11.04.2016 08:42:50 35 1
Pazarspor Kulüp Başkanı Yangın’dan Sitem dolu açıklamalar
Başkan Hüseyin Yangın maçın ardından yaptığı açıklamasında “bir taraftan tüm maçlarımızı kazanmamız gerekirken, diğer taraftan da rakiplerin puan kaybetmesini bekliyoruz ”dedi.
 Yangın “Bu doğrultuda takımımız bu gün oynadığı maçı kazanmayı başardı. Tüm ekibimizi ve sporcularımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kalan haftalarda kazanmaya devam ederek rakiplerimizin durumuna bakacağız. İnşallah ligde kalma şansımız doğar. Bu mücadelemiz ile geride kalan maçlarımızı da oynayabilseydik özellikle Orduspor maçı ile başlayan dört maçlık dönem da puan alamamamız bizi zora soktu” diyerek,
 “O maçlardan birkaç puan alabilseydik bu gün tüm maçlarımızı kazanmamız ligde kalmamıza yetebilecekti. Sağlık olsun bundan sonraki maçlara bakacağız. Bu günkü rakibimizin teknik heyeti Özellikle Osman Özdemir’i ayrı tutuyorum kendisi çok değerli bir teknik direktör olayları yatıştırabilecek özellikte bir insan ama yardımcılarından bir, iki tane sporcumuza ve bir görevlimize sinkaflı isimlerini de söyleyerek küfür etmiştir ”diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
Yangın “ O an bende gereğini yaptım muhtemelen gözlemci de bunları yazacaktır. Hacettepe spor Gençlerbirliği’nin alt yapı kulübüdür. Centilmenliği ile örnek sporcu yetiştirerek bu günlere gelen kulübün görevlilerinin bu şekilde bariz küfürler etmesi hiç de hoş değildir” siteminde bulundu.
Yangın sözlerini “ Gerek federasyon gerek biz eminim ki Hacettepe spor kulübü de bu ahlak dışı küfür yapan kişiye gereken cevabı verecektir. Küfür benimde en çok karşı olduğum şeydir. 25 yıldır bu ligdeyiz, daha bu güne kadar Pazarspor kulübü küfürden dolayı ceza yememiştir. 25 yılda yanılmıyorsam 400-500 maç oynamışızdır. Başka şekilde ceza almışızdır belki ama küfür ne benim kitabımda yazar, nede bu stat da, yapan da en büyük tepkiyi benden görür. Geçmişte bunun örnekleri vardır. Bize yapılan küfürlere de tahammül göstermemiz mümkün değildir. Arkadaşlarımızda biraz sakin olabilirlerdi, tepkileri biraz ağır olmuş olabilir ama bu işin de peşini bırakmayacağız. Ben bir kez daha sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum geriye düştükleri maçı yine çevirmeyi başardılar, inanırsanız yaparsınız, demek ki inanıyorlar şu üç maçı da kazandığımızda diğer neticelere bakacağız. Sizlere de türbinlere gelen az sayıda seyirciye de teşekkür ediyorum. Gönülden Pazarsporlulara, faklı bakanlara değil, gönülden Pazarsporlulara, gönüldaşlara teşekkür ediyorum, bizim taraftarımız bu kadar hakiki Pazarsporlu, bu gün buraya gelen 300-400 kişiye teşekkür ediyorum. Bu stat daha dolu olmalıydı. Bu takım küme düşüyor, düştüğü zaman geri getirmesi çok zor; binleri buraya toplasan getiremezsin. Örnekleri çoktur bu gün Kocaelispor 20.000 seyirciye oynuyor ligdeyken 1000 seyirci gitseydi küme düşmezdi.
Bu yüzden taraftarlarımızın ama keşke, fakat’a bakmadan takıma destek olması lazım. Başındaki Başkan’a yöneticisine hocasına sporcusuna bakmayacak Pazarspor ’un armasına formasına bakacak. Bu anlamda gelenlere de çok teşekkür ediyorum. Sezon sonunda bulunduğumuz yer neresi olursa olsun bu ve başka konularda da çok önemli açıklamalarım olacak, tekrar herkese teşekkür ediyorum” tamamladı. 

Anahtar Kelimeler:
İsfendiyar Saraç
11.04.2016 10:51:16
Başkanımız sonuna kadar haklıdır nedenine gelince başka PAZARSPOR yok destek her zaman lazımdır küme düşerse hepimiz üzülüyoruz galibiyetlerde seviniyoruz bundan dolayı HEP DESTEK TAM DESTEK- selamlar

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI