Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın’dan Bakan Bak’a Teşekkür

Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın’dan Bakan Bak’a Teşekkür

PAZARSPOR-RİZESPOR 25.02.2020 14:55:48 188 0
Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın’dan Bakan Bak’a Teşekkür

Ali Akyıldız

PAZAR-TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden PAZARSPOR Kulübü başkanı Mustafa Taşkın “ Bakan Bak’a yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Bugün Profesyonel takımların tamamına yakını maddi olarak sıkıntı içinde olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Taşkın “ Bizde kulüp olarak çok sıkıntılar içindeyiz. Bizde kulübü borçla teslim aldık. Yapılandırmaya çalıştık. Geçen sene olan borcumuzun yarısına yakınını ödemiş durumdayız. Geri kalanını da yapılandırdık. Zor bir durumda olmamıza rağmen bu borçları da ödememiz bize yeni yükler getirdi. Bunlara rağmen sporculara geciken, sözleşmede yazılı geciken ödememiz yoktur. Tabiki gönül ister ki, pirimler ve taksitler hedefe oynayan bir takım olarak biraz daha yükseltmemiz iyi olurdu. Diğer kulüplerin prim sistemine bakınca bizim pirimler çok düşük kalıyor. Gönül isterdi ki bizde primlerimizi artırsaydık. Bu da sporcularımızı motivasyon sağlardı “ dedi.

Bu yıl gereken desteği bulamadığını ifade eden Başkan Taşkın,” Geçen sene kulübe yapılan bağışlara baktım. Bu yıl bunun onda birini dahi alamadık. Alabilseydik hedefe bile oynardık. Bakanımız Osman Aşkın Bak 300 bin tl Federasyondan yardım ettirdi. Bunun yarısı geçen seneki borçlara gitti. Gelen parayı kullanamıyoruz. Borçlar senet karşılığı olduğu için ödemek zorunda kalıyoruz. Ben Bakanımızdan bizim için biraz daha yardım yapmasını temenni ediyorum. Sağ olsunlar bize bütçe sağladılar ama yarısı borca gitti. Bize yeniden destek vermesini rica ediyorum” diyerek Bakan Bak’a çağrıda bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI