Pazarspor kulübünden zorunlu açıklama

Ligin 2.yarısı İnegölspor maçı ile başlayacak ve önemli bir aksilik olmazsa bu maçla birlikte Pazar ilçe stadında maçlarımız oynanmaya başlanacaktır. Bu sürede zemin tam anlamı ile tamamlandığı gibi Maraton tribününün büyütülmes

PAZARSPOR-RİZESPOR 26.11.2014 14:00:41 189 0
Pazarspor kulübünden zorunlu açıklama
Pazarspor kulübü tarafından kamuoyuna duyurulması amacıyla açıklama yapıldı;
'Bildiğiniz gibi son üç haftadır iç saha maçlarımızı Arhavi İlçe stadında oynamaktayız. 30 Kasım Pazar günü ve 14 Aralık Pazar günü saat 13.00 da oynanacak olan Nazillispor ve K.Maraşspor maçları da aynı statta oynanacak ve ilk yarı maçlarımız tamamlanmış olacaktır.
 Ligin 2.yarısı İnegölspor maçı ile başlayacak ve önemli bir aksilik olmazsa bu maçla birlikte Pazar ilçe stadında maçlarımız oynanmaya başlanacaktır. Bu sürede zemin tam anlamı ile tamamlandığı gibi Maraton tribününün büyütülmesi, koltuklarının yenilenmesi ve çatısının örtülmesi işlemi de tamamlanmış olacaktır.
Bunun yanında Maçlarımızın Arhavi de oynandığı sürede taraftarlarımızın Kulübümüz tarafından Arhavi stadına götürülmesi için herhangi bir organiziasyon yapılamamış olduğu  gibi, kalan iki maçta da yapılmayacaktır.6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliği önleme yasası bu konuda kulüplere önemli sorumluluk ve yaptırımlar getirmektedir.Bu sorumluluğu üstlenmek kulübümüzü de sıkıntıya sokabilecek bir durum olması nedeniyle taraftarın ulaşım organizasyonları bizim dışımızda yapılmaktadır.
Bununla birlikte taraftarların kendi aralarında yapacakları bu tip organizasyonlara ekonomik olarak kulüp yöneticilerimiz ve üyelerimiz talep gelmesi halinde bireysel destek verebilirler.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur'. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI