Pazarspor Kulübü As Başkanı Atardan açıklamalar
Atina Dağcılık Kulübü ile geziye katılan Pazarspor Kulübü As Başkanı Mustafa Atar Pazarspor hakkında konuştu.

Atar,” Mustafa Atar Pazarspor As Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Yeni bir takım kurduk. İnşallah ilerleyen maçlarda daha iyiye gidecek. Son Kahramanmaraş ile oynanan Türkiye Kupasında tur atlayıp bizleri sevindirdiler. Hafta sonu İstanbul’da oynanacak olan Sarıyer maçı ile bir çıkış yakalayıp, Pazarspor’u layık olduğu yere getirmeye çalışacağız. Elimizden geldiğince sporcularımızı motive etmeye çalışıyoruz. Genç ve yeni bir takım kurduk. Ama inşallah yolumuz açık olacak. Biz kimseyi utandırmayacağız. Güzel yerlere geleceğiz. Bizler yönetici olarak her tarafa gitmeye çalışıyoruz ama Hemşehrilerimizin İstanbul’da Pazar sporu takip etmelerini bize destek vermelerini istiyoruz. Mücadele ettiğimiz grupta il takımları var. İlçe takımları da var ama bizim Rize’den büyük nüfusa sahipler. Onun için Pazarspor’un mütevazı kadrosu ve mütevazı seyircisi ile mücadele ediyor. Hepimizin mutlu olmasını isteriz” dedi.