Pazarspor kötü gidişe dur diyecek!

Yarın Bozoyükspor ile önemli karşılaşmaya çıkacak!

PAZARSPOR-RİZESPOR 8.10.2013 10:02:02 15 0
Pazarspor kötü gidişe dur diyecek!



Pazar İlçe Stadı’nda Çarşamba günü saat 15.00’da oynanacak Bozüyükspor karşılaşmasını Mehmet Fatih Gökçe, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Uğur Önay üçlüsü yönetecek.

TEK YOL GALİBİYET

Pazarspor’da teknik direktör Şevki Tonyalı, hem kendilerine hem de sıralamada sonuncu sırada bulunan Bozüyükspor’a mutlak galibiyet gerektiğini belirterek, “Kazanmak için her türlü riski göze alacağız ve bunu başaracağız” dedi.

Mavi beyazlı camianın kendilerinden beklediklerini iyi bildiklerini de vurgulayan Tonyalı, “Her iki takım içinde önem taşıyan bu karşılaşmada taraftarımızın da desteğiyle kazanan taraf biz olacağız. Bu karşılaşmaya iyi mücadele ederek, sonuca gitmek istiyoruz. Oyuncularımız zoru başaracak güçte olduklarına da inanıyorum” dedi.

Bu maçı kazanmaları durumunda kendilerine olan güvenin artacağını ve engelleri daha iyi aşacaklarını belirten Tonyalı, “Aynı zamanda son haftada kayıp ettiğimiz puanında telafisi anlamında bir karşılaşma olacak. Yolumuza en iyi şekilde devam etmek en büyük arzumuz. Biz takımımıza güveniyoruz. Oyuncularımızın da yetenekleri ve performansları ile mücadeleye katkı sağlamalarını bekliyoruz. Bozüyükspor maçından mutlaka 3 puan almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
  
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı